вверх  обратно

Игроки сборной Турции о предстоящем матче с Украиной

1.09.2014

2 вересня о 16:00 національна збірна України проведе свій третій поєдинок на чемпіонаті світу. Суперником нашої команди буде збірна Туреччини.

Гравець збірної Туреччини Ендер Арслан:


«Ця гра наразі дуже важлива для нас. Нелегко виграти у збірної США, а з Україною на нас чекає лобовий поєдинок. Ми хочемо вийти другими з групи, тож для цього треба перемагати Україну. Це справді гарна команда. Хороший склад, досвідчений тренерський штаб. Гра буде дуже важка. Але ми дуже хочемо виграти і вийти з групи з другої позиції».

Гравець збірної Туреччини Керем Гьонлум:


«Як ви знаєте, ми фіналісти минулого Кубка світу, де ми також грали з США, тож і в попередньому поєдинку ми доклали всіх зусиль на паркеті. Моя команда грала дуже добре, жорстко. У підсумку ми програли, але це не привід засмучуватися, ми виклались на повну. Це не була наша гра. Наступна гра з Україною вартує двох. Ми хочемо вийти другими з групи, отже, ми вже налаштовуємося на гру з Україною. Завтра ми спробуємо відпочити і підготуватися до гри з Україною, а там побачимо, як воно складеться».

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.