вверх  обратно

Майк Фрателло: "У нас достаточно информации о сборной Доминиканской Республики"

28.08.2014

Національна збірна України завершує підготовку до першості планети. Післязавтра свій перший в історії поєдинок на чемпіонаті світу українці проведуть проти збірної Домініканської Республіки.

Головний тренер національної збірної України Майк Фрателло:

«Ми приїхали до Більбао на декілька днів раніше, щоб пристосуватися до різниці в часових поясах, щоб спробувати саме ранкові тренування, раніше ніж зазвичай. Адже перший матч ми граємо о 12:30, а отже хлопцям потрібно призвичаїтися вставати раніше, поснідати і бути готовими до гри в цей час. Ось чому ми так вчинили. У нас ще є день завтра, ми завершимо підготовку, і гратимемо рано в суботу. Сподіваюся, усі будуть здорові і неушкоджені.

У Артема Пустового невеличка травма, ми не хочемо ускладнень, тому коли він почувається гірше, ми зупиняємо його тренування. Сподіваюся, все буде добре, лікар надає йому необхідне лікування, зрештою все не дуже страшно, він може бігати.

Ми бачили гру Домініканської Республіки кілька разів, переглядали відео, я думаю, у нас є стільки інформації про них, скільки можливо було її зібрати на даний момент. Але треба виходити і грати. Мати Інформацію – це одна справа, інша річ — це доцільно її використати, виклавшись на повну».

Источник: ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.