вверх  обратно

Евролига U-20. "Черкаськи Мавпы-2" проиграли "Химкам" и разгромили "Руну"

16.11.2013

У стартовому матчі другого туру ЄЮБЛ U-20 гравці «Мавп-2» поступилися підмосковним «Хімкам» з рахунком 49 : 55.

Сьогодні «Черкаські Мавпи-2» стартували у другому турі Євроліги Juniors U-20. У першому матчі туру на підопічних Максима Міхельсона чекав грізний суперник, підмосковні «Хімки». З цією командою черкасці зустрічалися у півфіналі минулого сезону ЄЮБЛ і поступилися. Цього разу наші баскетболісти не зуміли взяти реванш у росіян.

Баскетболісти «Хімок» з перших хвилин матчу заволоділи ініціативою й швидко заробили гандикап у 10 очок. Власне виграна перша та друга чверть і стала запорукою успіху росіян. Гравці «Мавп-2» зуміли створити камбек у другій половині зустрічі, вигравши третю та четверту чверті (18 : 11, 14 : 11), однак наздогнати суперника так і не змогли. У підсумку «Черкаські Мавпи-2» поступаються з рахунком 49 : 55.

Найрезультативнішими гравцями нашої команди стали Олександр Кобець (14 очок, 6 підбирань) та Вадим Голік (13 очок, 4 підбирання, 3 передачі).

А увечері «Черкаські Мавпи-2» зіграли свій другий матч туру проти московського БК «Руна». Гра завершилася вражуючим погромом росіян - 81:36.

Вже на старті матчу стало зрозуміло, що проблем з "Руною" у підопічних Максима Міхельсона не буде. Гравці "Мавп-2" швидко почали доводити свою перевагу над суперником. Тому на велику перерву команди пішли за рахунку 41 : 14 на користь черкасців. Майже 30-очкова перевага не розхолодила наших баскетболістів. Гравці "Мавп" в кожній наступній чверті лише збільшували свій гандикап. У підсумку, черкаська команда здобуває впевнену перемогу з рахунком 81 : 36.

Найрезультативнішим гравцем матчу став Нікіта Воєвода. На рахунку черкаського снайпера 19 очок.

Источник: mavpabasket.com

Добавил: ZBIG
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.