вверх  обратно

Майк Фрателло: "Основательно готовимся к игре со сборной Сербии"

13.09.2013

13 вересня національна збірна України проведе другий поєдинок у другому груповому раунді ЄвроБаскету-2013 проти команди Сербії, яка посіла перше місце в групі В.

Головний тренер збірної України Майк Фрателло:

«Так, дійсно, зі збірною Сербії ми грали 5 тижнів тому товариський поєдинок. Тоді вони домінували протягом всієї гри, але зараз це вже дещо інша збірна, наша команда теж суттєво змінилася з тих пір. Тому готуватися до гри доведеться так само грунтовно, думаю, що і серби зроблять те саме. Нам відомо, що Сербія – це прекрасна команда, ми будемо розбирати її одразу після того, як подивимося їхню гру з Бельгією.

Думаю, що Душан Івкович мало змінився за ті роки, що я його знаю. Знайомі вже достатньо давно, він великий тренер, я його дуже поважаю. Разом ми проводили семінари для тренерів. Його команди завжди грають самовіддано, їм притаманний розумний баскетбол, він став дійсно тренером найвищого рівня і заслуговує на глибоку повагу.

Він тренер, який прораховує всі фактори, він готує своїх гравців до поєдинку всебічно, а баскетболісти мають виходити на майданчик і віддаватися грі, виконувати його настанови, викладатися для того, щоб виграти матч, тренер дає їм вірний напрямок, а вони здобувають перемогу». 

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.