вверх  обратно

Ярослав Зубрицкий: "Хотел бы остаться во Львове при "Политехнике" - тренировать"

24.08.2013

Досвідчений важкий форвард «Політехніки-Галичини» залишив розташування клубу й перебрався до Дніпродзержинська. Пояснення просте: не знайшлося місця у Львові.

Ярославе, що тебе спонукало перейти в «ДніпроАзот»?

- Уже після завершення минулого сезону я знав, що зі мною не підпише «Політехніка» нового контракту. Спочатку були деякі розмови, однак на цьому все закінчилося. Конкретних пропозицій щодо продовження кар’єри не було.

- Є чутки, що ти збираєшся відкривати баскетбольну школу «Ярослава Зубрицького»?

- Це дуже далекоглядні плани. Поки про це не може бути й мови. Я маю освіту – тренера-викладача, тому маю право тренувати. Однак, наразі це неможливо. Я хотів би залишитися у Львові при «Політехніці-Галичині», тренувати. Щоправда, це зараз також неможливо. Ніхто мені цього не пропонує. Оскільки відчуваю в собі сили, буду грати. Буду допомагати новій команді. Досвіду мені не бракує, тож зможу допомогти молодим гравцям «ДніпроАзоту».

- Ти вже аналізував своє становище в Дніпродзержинську: скільки ігрового часу проводитимеш на майданчику, чи серйозна конкуренція і т.д.?

- Мене все влаштовує. Контракт складений так, що я отримуватиму близько 10-15хв. Що стосується фінансового плану – тут теж все гаразд. Знаю, що в «ДніпроАзоті» на позиції четвертого номера є молоді гравці, яким потрібно допомагати порадами. Хочеться вірити: все, що робиться, робиться на краще. Далі – побачимо.

- Тебе не лякає той факт, що «ДніпроАзот»  не хапає зірок з неба і знаходиться на дні турнірної таблиці?

- Це все немає значення. Я прийшов сюди, щоб приносити користь. Мій контракт розрахований на сезон. Побачимо, яким буде цей чемпіонат. Думаю, все буде добре. Я відчуваю себе в силі, тому знаю, що допоможу команді.

Источник: galsports.com

Добавил: NK14
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.