вверх  обратно

Майк Фрателло: "Чувствовали, что можем победить"

24.08.2013

Головний тренер національної збірної України Майк Фрателло:

«Дякую за запрошення на цей турнір. Протягом тривалого часу ми не грали матчей, тож для нас було важливо випробувати себе в грі. Було цікаво побачити, як ми граємо на даному етапі. Ми відчували, що можемо перемогти, коли поступалися вісьмома очками».

Головний тренер національної збірної Польщі Дірк Бауерманн:

«Українська команда виконала велику роботу. Все могло скінчитися інакше. Однак українці билися протягом сорока хвилин, і були винагороджені за це. Ми грали краще в другій половині матчу, краще розпоряджалися м’ячем. Однак ми не повинні розтрачувати перевагу, коли маємо суттєву перевагу. Кожен день ми стаємо кращими. Змагання на ЄвроБаскеті полягають, зокрема, в тому, щоб оговтуватися від важких невдач. Завтра ми повинні грати краще, особливо в обороні».

Гравець національної збірної Польщі Міхал Чилінскі:

«Ця поразка болюча для нас. Але краще, що це сталося зараз, ніж на ЄвроБаскеті. Для нас це хороший досвід та урок. Ми не опускаємо голови, зробимо все, щоб грати краще».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.