вверх  обратно

Майк Фрателло: "Игры в Польше и России очень важны для нас"

23.08.2013

22 серпня чоловіча національна збірна України вирушила до Польщі, де 23 серпня о 20:00 за київським часом зіграє товариський матч з місцевою збірною, а 24-го о 16:30 – з командою Швеції. Звідти наші хлопці вирушать на спаринг зі збірною Росії, який відбудеться 28 серпня о 19:30 в Хімках.

На ці товариські поєдинки в складі української команди поїхали 14 гравців: Юджин Джетер, Дмитро Глєбов, Дмитро Забірченко, Ігор Зайцев,  Максим Корнієнко, Олександр Липовий, Олександр Мішула, Леонід Стефанишин, Артем Пустовий, Максим Пустозвонов, Станіслав Тимофеєнко, Сергій Гладир, В’ячеслав Кравцов і Кирило Натяжко.

Головний тренер національної збірної України Майк Фрателло:

«Після турніру в Сербії  минуло достатньо часу, але  у нас не було ігрової практики. Ми проаналізували ігри в Сербії з прекрасними суперниками. Для нас це були дуже корисні матчі. Я думаю, вони показали нам,  як багато ще  ми повинні працювати, щоб удосконалювати свою майстерність і підвищувати професійний рівень. Зараз ми вирушаємо до Польщі, де зіграємо зі збірними Польщі та Швеції. Потім ми поїдемо до Москви грати зі збірною Росії. Нам дуже потрібні ці ігри,вони дуже важливі для нас, щоб зрозуміти у яких ми кондиціях напередодні ЄвроБаскету.

Я не знаю, коли Артур Дроздов приєднається до нас. Спочатку потрібно переконатися, що у нього все гаразд зі здоров’ям, як тільки лікарі дозволять йому грати, він одразу повернеться до збірної. Артур не їде з нами до Польщі, можливо приєднається за кілька днів. Важко сказати, головне, щоб він повністю одужав.

До від’їзду у Словенію вже не буде ніяких скорочень у команді. Разом з Артуром у нас 15 гравців, без нього 14. Ми будемо тренуватися у цьому складі, доки не вирішиться питання з Дроздовим.

Настрій у команді хороший, а якщо ми добре зіграємо у Польщі і Москві, то буде ще кращий. Настрій буде добрий, якщо добре гратимемо і здобуватимемо перемоги. Думаю, пара перемог суттєво нам допоможе, підніме настрій напередодні ЄвроБаскету.

На тренуваннях помітні покращення у грі в нападі і захисті, зокрема, у  командному захисті. У гравців трапляються незначні травми, через які вони пропускають тренування, але тим не менше, я бачу прогрес. Але це все на тренуваннях, я повинен бачити гравців у грі проти іншої команди, а це зовсім інша справа. А ще важливо, щоб нас оминали травми. Сподіваюся, так воно і буде».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.