вверх  обратно

Тренер сборной Украины: "Мы должны сфокусироваться на 2015 году"

8.08.2013

Під час навчально-тренувальних зборів чоловічої збірної України в Києві журналісти Медіа-центру Федерації баскетболу України поспілкувалися з тренерами національної команди. До Вашої уваги восьме відео нашої серії інтерв’ю з асистентами Майка Фрателло.

Помічник головного тренера національної збірної України Роберт Гілл:

«Я перший асистент – той, хто, в разі необхідності, скажімо, через недугу чи інші причини може заступити головного тренера. Я продовжую лінію головного тренера, стежу за тим, щоб його думки були зрозумілими для всіх. Це вже другий рік, відколи ми працюємо разом, і зараз у цій ролі мені набагато краще. Команда цьогоріч однозначно стала кращою. Це той процес, під час якого гравці мають ставати сильнішими рік за роком. Ті самі баскетболісти, котрі були з нами рік тому, зараз мають ліпший вигляд. Це хороші новини. І молоді гравці теж демонструють прогрес. Наш фокус має бути зосереджено на 2015 році. Попереду ще два роки, і прогрес гравців у поточному сезоні має бути визначальним з огляду на ці терміни. Деякі з нових гравців не розуміють англійської достатньо добре. Проте, в команді достатньо баскетболістів, котрі розуміють англійською все, що потрібно, і прекрасно говорять українською. Вони допомагають нам. Головне, що система працює у вірному напрямку».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.