вверх  обратно

Вадим Чечуро: "Мы получили очередной хороший урок"

16.06.2013

Інтерв’ю головного тренера національної жіночої збірної України Вадима Чечуро після матчу Україна – Туреччина.

Головний тренер національної жіночої збірної України Вадим Чечуро:

«Ми знали, що буде непроста гра. Повний зал турецьких уболівальників, у наших дівчат був мандраж. Тим не менше, в другій чверті ми переламали хід гри, почали битися, довели розрив до 8 очок. Можливо, велика перерва вибила нас з ритму й якоюсь мірою допомогла Туреччині. Передусім, ми не змогли нав’язати боротьбу, але головний фактор – величезна кількість промахів з-під кошика. Контратаки турчанок збільшили розрив. Коли ми дали їм змогу розкидатися, вони закидали навіть через руки, домінували під кільцем, хоча наша команда вища за зростом. Як це не парадоксально, ми виграли підбирання. Але закриваючи під кільцем зону, гравці збірної Туреччини дуже добре скидали на периметр. Наші суперниці мали хороший відсоток влучань.

Ми отримали черговий хороший урок. Завтра зустрічаємося з командою Словаччини, готуватимемося, шкода, що до матчу обмаль часу. Тим не менше, ми проаналізуємо і гру з турчанками, і підготуємося до зустрічі зі словачками. В збірній Словаччини зібрано баскетболісток з трьох команд. У нас усі, крім Інни Кочубей і Христини Мацко, виступають за різні клуби в різних країнах. Зіграність дуже багато важить. Утім, ми повинні просто розібрати гру й битися з першої до останньої секунди, так як це було на Міжнародному турнірі в Білорусі та в товариських матчах з сильною збірною Чехії».

Дивіться пряму трансляцію матчу Україна – Словаччина 16 червня о 13:30 на телеканалі XSport.

Источник: ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.