вверх  обратно

Доминирование “Прометея” и “Днепра”: промежуточные результаты голосования на Матч Звезд Суперлиги

31.01.2022

На офіційному сайті Суперліги Windrose продовжується голосування фанів за стартові п’ятірки Матчу Зірок.

Проголосувати можна на сайті Суперліги Windrose за цим посиланням. Варто відзначити, що кожен з уболівальників може віддати голос за свої стартові п'ятірки раз на добу!

Нагадаємо, у Матчі зірок зіграють команди Легіону та України. Відтак уболівальники обирають по два гравці в задню лінію команд та по три у передню. Голосування триватиме до 2 лютого включно.

Придбати квитки на Матч зірок можна тут.

Наразі на 11:15, 31 січня, лідери голосування наступні:

У задній лінії команди України найбільше голосів наразі мають Ілля Сидоров (Прометей) – 46% (2411) та Іссуф Санон (Дніпро) — 30% (1579).

У передній лінії України лідирують Олександр Липовий (Прометей) – 35% (1846), В’ячеслав Петров (Прометей) – 32% (1695), та В’ячеслав Кравцов (Дніпро) – 24% (1291).

У задній лінії команди Легіону попереду Діанжело Харрісон (Прометей) – 39% (2090) та Ді Джей Купер (Дніпро) – 26% (1370).

У передній лінії Легіону лідерство утримують Ді Джей Стефенс (Прометей) –59% (3102), Ді Джей Кеннеді (Прометей) – 52% (2759) та Александар Зечевіч (Харківські Соколи) – 29% (1551).


З одної IP-адреси можна проголосувати лише раз на добу. Всі додаткові спроби «накрутити голоси» відрізаються сервером. Також у випадку ймовірної накрутки голосів один раз на добу голоси перевіряються після цього накручені - обнуляються.

Просимо звернути увагу, що через неможливість голосування з одної IP-адреси, знаходячись в одній мережі декілька гаджетів не можуть віддати більше одного голосу.

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.