вверх  обратно

Делегация ФИБА-Европа прибыла в Украину для инспекции Киева и Львова

17.01.2022

Делегація ФІБА-Європа прибула в Україну для інспектування міст, які претендують на отримання права приймати матчі Євробаскету-2025.

Генеральний директор FIBA Europe Properties Моніка Пухнер та керівник відділу змагань FIBA Europe Любомир Мандіч у супроводі генерального секретаря ФБУ Володимира Драбіковського та ігрового директору ФБУ Олени Таргоній під час дводенного візиту проведуть низку зустрічей з представниками влади країни та міст Львова та Києва.

Першим гостей прийняв Львів, де вже відбулась зустріч членів комісії ФІБА-Європа з керівництвом Львівської ОДА та Львівським міським головою Андрієм Садовим.

Також відбулось знайомство з місцем будівництва мультифункціональної споруди та презентація об’єкта будівництва біля Арени-Львов.

У вівторок, 18 січня, представники ФІБА-Європа проведуть зустріч з керівництвом Офісу Президента України, Міністерства молоді та спорту України, Київської міської державної адміністрації та Федерацією баскетболу України, де почують гарантії щодо проведення Чемпіонату Європи 2025 року.

Після цього гості відвідають місце, де буде побудована мультифункціональна споруда та відбудеться презентація об’єкта будівництва, який у перспективі прийме матчі Євробаскету-2025. Після чого заплановано інспектування членами комісії ФІБА Європа умов проживання в готелях столиці.

Источник: ФБУ

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.