вверх  обратно

ФБУ призвала баскетбольных фанов получить бустерную дозу вакцины от коронавируса

6.01.2022

В Україні запроваджено бустерну вакцинацію усіх громадян віком від 18 років. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Нагадаємо, повна вакцинація є однією з головних умов проведення, участі та відвідання змагань, зокрема й баскетбольних. Вакцинація баскетболістів та вболівальників дозволяє проводити поєдинки в звичайному режимі з глядачами на трибунах. 

Саме завдяки вакцинації стало можливим проведення у Києві 19 лютого Матчу зірок Суперліги, після річної карантинної перерви.

Відтепер особи від 18 років, які вже вакцинувалися від коронавірусу, мають змогу підсилити захист. Зробити це можна через 6-9 місяців після другої дози основної вакцинації. Деталі ви можете з'ясувати у сімейного лікаря. 

Федерація баскетболу України закликає баскетболістів, тренерів, уболівальників вакцинуватися від коронавірусу, аби захистити себе від небезпечної хвороби та мати змогу продовжувати брати участь у змаганнях та відвідувати матчі.

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.