вверх  обратно

Михаил Бродский: "Один центральный матч тура будет бесплатно, остальное – платно"

30.12.2021

Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський напередодні нового року дав широке інтерв’ю.

Протягом двогодинного відеоінтерв’ю президент ФБУ торкнувся більшості головних тем українського баскетболу.

Зокрема Михайло Бродський розповів про платні трансляції українського баскетболу.

"Ми створили аудиторію. А тепер ми їй скажемо "Шановні панове, ви хочете якісний баскетбол? Ви хочете, щоб від нас не виїжджали найкращі гравці? Клуби повинні мати гроші. Якщо ви хочете, щоб у нас було більше команд, краще гравці – потрібні грош"і. ТБ має приносити гроші. У цьому і полягає фокус маркетингу, це і є бізнес.

Ми створюємо свій канал – не YouTube. Умовно, ФБУ ТБ. Там буде чоловіча та жіноча Суперліги, чоловіча та жіноча Вища ліга. І все це платно. Будуть пакети. Хочеш на все – стільки грошей. Можеш перегляд своєї команди оплатити.

Але при цьому матчі збірних ми показуватимемо на XSPORT, права на єврокубкові матчі належать клубам – клуб вирішує, де йому показувати ці матчі. У нас один центральний матч туру буде безкоштовно на телеканалі, решта – платно.

Як скоро це буде? Ми найняли менеджера, ми працюємо над цим. Напевно, до наступного нового року ми не встигнемо це реалізувати, хоч постараємося"

Публікація другої частини розмови с Михайлом Бродським запланована на 2-ге січня.

Источник: ФБУ

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.