вверх  обратно

“Первоочередное задание — найти новых спонсоров и партнеров клуба”. Виталий Бузько — новый президент “Черкасских Мавп”

29.12.2021
Новоспечений президент Черкаських Мавп Віталій Бузько дав інтерв'ю клубній пресслужбі, поділився першими враженнями від свого призначення та повідав свої плани розвитку баскетболу у Черкасах.

– 
Дуже вдячний меценату баскетболу Михайлу Бродському за це призначення. В певний момент виникла думка, чи достойний цього призначення? Завжди думаєш, що це дуже відповідальна робота і на ній мають бути відповідальні й порядні люди. А друга думка була, що готовий зробити все, щоб баскетбол у Черкасах процвітав. Згадую, який був девіз: "Черкаси – столиця баскетболу". Але в цей момент бачимо, що в основної команди є певні труднощі, вона має не найкращий результат у чемпіонаті. Втім ми віримо, що все можемо зробити, щоб наша команда процвітала. Сприятимемо всіма можливостями, щоб у Черкасах з'явилася нова й сучасна баскетбольна арена. В цьому плані у нас надія на Михайла Юрійовича Бродського. Ми ж йому будемо всіма силами сприяти і допомагати.
 
– Як виникло ваше призначення?
– Я вийшов до Михайла Юрійовича із певними пропозиціями, щодо вдосконалення різних напрямів роботи клубу, переформатування фан-сектору, який з певних причин дещо спорожнів останнім часом. Виникла ідея, залучити нових людей на фан-сектор, пройтися по навчальних закладах, підприємствах,  запросити усіх на баскетбол, таким чином посприяти оновленню фан-сектору. Хтось буде ходити на фан-сектор, хтось буде ходити на трибуни. Також з приводу залучення спонсорів Черкаських Мавп, чи на певні команди, чи на клуб загалом. У нас була зустріч. Він подивився на мене і запитав, - Ти дійсно любиш баскетбол? Я відповів, - Так! Він сам запропонував мені стати президентом Черкаських Мавп. Я погодився, є бажання зробити баскетбол кращим.
 
– Ви давній фан Черкаських Мавп. Наскільки приємно зайняти цей пост і чи готові на зміну ролі?
– Я готовий на зміну ролі. Моє серце завжди буде з фан-сектором. Я ходитиму на фан-сектор. Але розумію, що посада президента – дуже відповідальна. Вона потребує зусиль, внутрішніх ресурсів. Втім готовий до цього виклику, хочу зробити все від себе можливе на благо черкаського баскетболу.
 
– Яка ваша головна мета на посту президента Черкаських Мавп?
– Першочергова мета – залучення спонсорів, які дійсно зацікавленні у розвитку баскетболу, підтримці Черкаських Мавп. У майбутньому, щоб Черкаські Мавпи стали муніципальним клубом, який утримує не один спонсор, а багато бізнесменів, меценатів, які готові ділитися своїм заробітком на благо клубу. Хочемо знайти коло людей, які будуть підтримувати. Вважаю, що нам треба усім треба допомагати баскетболу, щоб кожен вносив свою лепту.

– Ви особисто підтримуєте кілька команд баскетбольної школи Черкаських Мавп. Якою буде ситуація надалі?

– У нас дуже сильна баскетбольна школа. Хочу виокремити команди юнаків з 2008-го по 2010-ий рік. Ми будемо збільшувати допомогу, залучуватимемо спонсорів, щоб хтось брав якусь команду, і вів її. Залучати нових людей. Бачу перспективу хлопців, я відвідую всі матчі. Тому треба їм допомагати і підтримувати. В подальшому робитимемо все, щоб вони зростали, як баскетболісти, стали гравцями основної команди. Бажаю їм грати не лише в Україні чи Європі, а й можливо в НБА, як вихованець Мавп Святослав Михайлюк. 

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.