вверх  обратно

Директорат ФБУ наказал Валерия Плеханова за критику судейства

24.12.2021

В офісі ФБУ відбулося засідання Директорату ФБУ, на якому було розглянуто звернення БК Харківські Соколи щодо епізодів гри проти Хіміка, що відбулась 17 грудня.

Клуб звернувся з запитом до Експертної комісії щодо правомірністі дій арбітрів у чотирьох епізодах на останній хвилині зустрічі.

Експертна комісія в результаті розгляду матеріалів постановила, що детальне вивчення відеоматеріалів не дало змоги прийти до одностайного рішення, але в загальному було зроблено висновок, що судді не допустили помилок, які вплинули на результат гри.

Взявши до уваги висновок Експертної комісії ФБУ, а також Технічної комісії ФБУ, Директорат ФБУ не знайшов підстав для застосування санкцій до судів того матчу.

Також на Директораті ФБУ була надана оцінку висловлюванням головного тренера Харківських Соколів Валерія Плеханова на прес-конференції після гри з Хіміком, на якій він розкритикував рішення судів.

В результаті було прийнято рішення застосувати до Валерія Плеханова санкцію у вигляді грошового внеску у розмірі 10 000 грн.

Источник: ФБУ

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.