вверх  обратно

Почти рекордные перфомансы Стоктона, Дэвиса и Кеннеди: цифры 12 недели Суперлиги Windrose

20.12.2021

Минулий тиждень, який став останнім календарним в цьому році (далі нас чекають перенесені матчі та Кубок України), подарував нам декілька яскравих індивідуальних перфомансів, які ледь не стали рекордними у сезоні.

Традициійно підбиваємо підсумки тижня через призму цифр та досягнень гравців і команд.

Результати тижня:

Черкаські Мавпи – Кривбас 65:71
Будівельник – Миколаїв 97:80
Запоріжжя – Київ-Баскет 70:65
Прометей – Тернопіль 102:77
Хімік – Харківські Соколи 74:72
Одеса – Дніпро 80:87
Будівельник – Кривбас 82:73
Черкаські Мавпи – Миколаїв 81:71
Хімік – Дніпро 78:73
Запоріжжя – Тернопіль 75:53
Одеса – Харківські Соколи 80:94
Прометей – Київ-Баскет 81:69

ФБУ виділяє головні цифри та факти зіграних матчів:

Читайте підсумки 11 тижня Суперліги Windrose

102 — Прометей в матчі проти Тернополя був близький до рекорду за набраними очками. За 3:20 до кінця лідер чемпіонату перетнув позначку в 100 очок, але за час, що залишився, господарі набрали всього два очки, зупинившись на позначці 102 бала. Рекорд сезону в першому колі встановили Харківські Соколи, які в матчі проти Будівельника набрали 105 очок.

53 — якщо проти Прометея Тернопіль зумів набрати 77 очок, то проти Запоріжжя в наступному матчі команда Забірченка спромоглась лише на 53 бали — найменшу кількість на цьому тижні. Рекорд сезону належить Кривбасу у матчі з Тернополем – 46.

25 — це найбільша різниця в рахунку на цьому тижні – вона була зафіксована в матчі Прометея та Тернополя. Рекордними залишаються 46 очок між Прометеєм та Черкаськими Мавпами і Будівельником та Одесою в першому колі.

177 – найрезультативнішим матчем тижня стала та ж гра Прометея з Тернополем. Найрезультативніший матч сезону зіграли Харківські Соколи та Будівельник в першому колі – 204 очок.

32 — кращий показник за набраними очками в одній чверті на цьому тижні у Кривбаса, який результативно провів останню чверть проти Будівельника. Рекорд сезону – 38 очок у Миколаїва в останній чверті гри проти Тернополя в першому колі.

5 – найгірший результат тижня за набраними очками в одній чверті у Тернополя на початку гри проти Запоріжжя. Гірший результат сезону у 4 очка за чверть у Тернополя в матчі з Прометеєм в першому колі і у Кривбасу проти Тернополя у другому колі.

9 гравців зробили дабл-дабл в матчах минулого тижня – двічі Еван Максвелл, Мілош Поповіч, Александр Зечевіч, Кріс Джонс, Ді Джей Купер, Владислав Коренюк, Майкл Стоктон та Ді Джей Кеннеді.

У Дрю Гордона залишається дев’ять дабл-даблів у цьому сезоні, у Дю’Вона Максвелла – вісім, сім у Владислава Коренюка.

37 очок за гру набрав Майкл Девіс в матчі проти Одеси. Це кращий показник тижня і другий у сезоні. Рекордними залишаються 46 очок захисника Кривбаса Закарі Коупленда в матчі проти Київ-Баскету на старті чемпіонату.

34 – найкращий показник рейтингу ефективності на цьому тижні у Ді Джея Кеннеді в матчі протии Київ-Баскета. Рекордний показник у Закарі Коупленда проти Київ-Баскета – 39 в першому колі.

15 передач – Майкл Стоктон з Кривбасом відзначився кращим показником тижня за передачами за гру. Це другий показник сезону. Рекорд сезону у 16 передач належить тому ж Майклу Стоктону проти Дніпра у другому колі.

17 підбирань у Ді Джея Кеннеді у матчі проти Київ-Баскету стали кращим показником тижня. Це другий показник сезону. Рекордні 18 підбирань зробив форвард Харківських Соколів Александар Зечевіч в матчі проти Одеси в першому колі.

20 — Прометей здобув 20 поспіль перемогу у Суперлізі цього сезону. Він єдиний, хто ще не програвав у цьому чемпіонаті

0 – Миколаїв залишається єдиною командою, яка на виїзді ще не перемагала. Наразі у неї 10 поразок у виїзних матчах сезону. На цьому тижні Миколаїв був близький до перемоги з Черкаськими Мавпами, але не міг перервати цю серію.

75 — найбільший показник командних кидків на цьому тижні у Прометея проти Тернополя (реалізовано 37). Рекорд сезону в 91 виконаний кидок у Прометея проти Дніпра в другому колі.

20 – Майкл Девіс більше всіх кидав по кільцю на цьому тижні в матчі проти Одеси (реалізував 12 кидків). Рекорд сезону у Джиана Клавелла з 26 кидками проти Київ-Баскета.

38 —  Запоріжжя повторило рекорд сезону за виконаними кидками з-за дуги (реалізовано 10). Такий же результат у першому колі був у Дніпра в матчі з Миколаєвом. Рекорд за реалізованими кидками у Харківських Соколів проти Будівельника – 18 з 36.

78 — найбільшу кількість очок на тижні серед стартових п’ятірок набрав стартовий склад Харківських Соколів проти Одеси. Рекорд належить Одесі, п’ятірка якої набрала 90 очок в матчі з Київ-Баскетом у другому колі.

51 — найбільшу кількість очок на тижні серед запасних набрала лава Прометея проти Тернополя. Рекорд сезону два тижні тому встановила лава Київ-Баскета проти Черкаських Мавп – 53.

15 — найбільший ривок на цьому тижні зробили гравці Запоріжжя проти Тернополя. Рекорд сезону в 22 очки у баскетболістів Миколаєва в матчі з Київ-Баскетом.

31— найбільший відрив по ходу матчу на цьому тижні був у Прометея проти Тернополя (рекорд сезону в 51 очок у Прометея в матчі проти Черкаських Мавп в першому колі).

50 — кращий результат тижня за набраними очками з фарби у Будівельника проти Кривбаса. Рекорд сезону за набраними очками з фарби у Будівельника проти Дніпра – 62 очки.

27 — більше всіх результативних передач на цьому тижні було у Прометея проти Тернополя. Рекорд сезону в 31 результативну передачу в матчі був встановлений в матчах Дніпра проти Соколів, Будівельника проти Дніпра та Дніпра проти Миколаєва.

52 — гравці Запоріжжя виконали більше всіх підбирань на тижні в матчі з Тернополем. Рекорд сезону у 59 підбирань належить гравцям Прометея в матчі з Харківськими Соколами.

19 — більше всіх очок другого шансу після підбирань на тижні набрали гравці Прометея проти Тернополя. Рекордними залишаються 27 очок Прометея проти Хіміка в першому колі.

20 — найбільшу кількість очок на тижні в швидких відривах набрали баскетболісти Київ-Баскета з Запоріжжям (рекорд сезона 40 очок у Тернополя проти Кривбаса в першому колі)

25 — найбільшу кількість очок після втрат на тижні набрали баскетболісти  Черкаських Мавп проти Миколаєва. Рекорд сезону в 28 таких очок у Прометея з Черкаськими Мавпами в першому колі і Черкаських Мавп з Хіміком у другому.

Максимально зручно та мобільно слідкувати за всіма новинами та статистикою змагань ви можете за допомогою додатку ФБУ, який можна завантажити в App Store чи Play Market.

Источник: Суперлига

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.