вверх  обратно

Майкл Дэвис выдал второй показатель сезона Суперлиги по результативности

20.12.2021

Захисник Харківських Соколів Майкл Девіс провів потужний матч в Одесі, де став головним героєм переможної для своєї команди гри (94:80).

Американський захисник харків’ян, який визнавався MVP жовтня, став автором другого кращого показника сезону за результативністю. Девіс за 34 хвилини на майданчику набрав 37 очок (7/13 двоочкових, 5/7 триочкових, 8/11 штрафних), зробив 6 підбирань та 3 передачі. Рейтинг ефективності лідера Соколів в цьому матчі становив 33 бали.

Нагадаємо рекорд сезону належить екс-захиснику Кривбаса Заку Коупленду, який у домашньому матчі першого кола проти Київ-Баскета набрав рекордні в цьому сезоні 46 очок. 3, 4, 5 та 6 місце в рейтинзі утримує скорер Будівельника Джиан Клавеkл, який набирав за киян 35, 34, 33 та 31 очко відповідно. Читайте: 37 очок Девіса допомогли Харківським Соколам перемогти в Одесі

Девіс також посідає друге місце серед найрезультативніших гравців чемпіонату, маючи 19.7 очка в активі після 20 зіграних матчів. Клавелл лідирує з показником 26.4, але пуерториканець пропустить декілька місяців після операції. Чарльз Келлісон з Одеси йде третім, маючи в активі в середньому 17.4 очка за гру.

Источник: Официальный сайт Суперлиги

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.