вверх  обратно

Директорат ФБУ наказал Иссуфа Санона за неспортивное поведение

17.12.2021

Гравець Дніпра і збірної України Іссуф Санон покараний Директоратом ФБУ за свою поведінку під час та після матчу Суперліги Windrose проти Київ-Баскета 12 грудня.

У четвертій четверті арбітри покарали Санона технічним фолом за нецензурну лексику на адресу бригади суддів. Це був п’ятий фол гравця, тому для нього гра була завершена.

Після фінальної сирени Іссуф Санон направився до арбітрів і ще раз нецензурно висловився на їх адресу. Все це було відображено в рапорті арбітрів.

Сам гравець в пояснювальній записці заперечує факт нецензурного висловлювання на адресу судів.

Розглянувши всі матеріали, Директорат ФБУ, згідно зі статею 78 Дисциплінарного кодексу ФБУ "Неспортивна поведінка", прийняв рішення дискваліфікувати Іссуфа Санона умовно на два матчі з випробувальним тримісячним терміном на три місяці (до 17 березня) та забов'язати сплатити грошовий внесок у розмірі 10 тисяч гривень.

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.