вверх  обратно

Арбитра Сергея Тисленко дисквалифицировали за ошибку в матче "Запорожье" – "Харьковские Соколы"

8.12.2021

В середу, 8 грудня, в офісі ФБУ відбулось чергове засідання Директорату ФБУ, на якому, в тому числі, було приділено увагу епізоду гри Суперліги Windrose 19 листопада між Запоріжжям та Харківськими Соколами.

За 2,5 секунди до кінця гри арбітр Сергій Тисленко зафіксував фол Максима Нікітіна на Евані Максвеллі за рахунку 86:86. Реалізувавши один з двох штрафних, Максвелл приніс своїй команді перемогу.

Технічною комісією ФБУ попередньо на підставі статті 46.3 Правил проведення, було проаналізовано цей епізод і надано відповідний висновок про те, що Сергій Тисленко помилково зафіксував фол, і ця помилка вплинула на результат гри.

Директорат ФБУ в результаті розгляду справи на підставі статті 95 Дисциплінарного кодексу ФБУ "помилка, що вплинула на результат гри" зобов'язав Сергія Тисленко сплатити грошовий внесок на користь ФБУ в розмірі 5 500 гривень та відсторонив від можливості працювати на матчах професійних команд у наступні два тижні. Рішення вступає в силу з 12.12.2021р.

 

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.