вверх  обратно

Активность "Киев-Баскета" и продолжение серий "Прометея" и "Николаева": цифры 10 недели Суперлиги Windrose

6.12.2021

Суперліга Windrose повернулась після міжнародної паузи насиченим туром, який запам’ятався багатьма непоступливими поєдинками і цікавими результатами.

Традициійно підбиваємо підсумки тижня через призму цифр та досягнень гравців та команд.

Статистично на минулому тижні виділився матч Київ-Баскету проти Черкаських Мавп, який по багатьом показникам став кращим за тиждень, хоча жодного рекорду сезону у ньому побито не було.

Результати тижня:

Дніпро – Кривбас 76:69
Харківські Соколи – Миколаїв 83:71
Тернопіль – Будівельник 71:78
Київ-Баскет – Черкаські Мавпи 97:56
Прометей – Хімік 90:61
Запоріжжя – Одеса 101:89
Дніпро – Миколаїв 99:70
Харківські Соколи – Кривбас 72:65
Київ-Баскет – Будівельник 91:84
Тернопіль – Черкаські Мавпи 90:96
Запоріжжя – Хімік 79:87
Прометей – Одеса 101:75

ФБУ виділяє головні цифри та факти зіграних матчів:

Читайте підсумки 9 тижня Суперліги Windrose

101 — на минулому тижні дві команди набрали 100 очок – Прометей в грі проти Одеси та Запоріжжя проти того ж суперника. Рекорд сезону в першому колі встановили Харківські Соколи, які в матчі проти Будівельника набрали 105 очок. Запоріжжя стало п’ятою командою, якій в цьому сезоні підкорилась позначка в 100 набраних очок.

56 - набрали найменшу кількість очок на цьому тижні набрали Черкаські Мавпи в матчі проти Київ-Баскету. Рекорд сезону належить Кривбасу у матчі з Тернополем – 46.

41 — це найбільша різниця в рахунку на цьому тижні. Така різниця закинутих/пропущених м’ячів біла зафіксована у матчі Київ-Баскета з Черкаськими Мавами. Рекордними залишаються 46 очок між Прометеєм та Черкаськими Мавпами і Будівельником та Одесою в першому колі.

190 – найрезультативніший матч тижня був зіграний в Запоріжжя, де місцева команда в овертаймі обіграла Одесу. Найрезультативніший матч сезону зіграли Харківські Соколи та Будівельник в першому колі – 204 очок.

37 — кращий показник за набраними очками в одній чверті на цьому тижні у Дніпро, який результативно провів останню чверть проти Миколаєва. Це другий результат в сезоні. Рекорд сезону – 38 очок у Миколаїва в останній чверті гри проти Тернополя в першому колі.

7 – найгірший результат тижня за набраними очками в одній чверті у Черкаських Мавп на початку гри проти Київ-Баскету. Гірший результат сезону у Тернополя в матчі з Прометеєм в першому колі і у Кривбасу проти Тернополя у другому колі.

Лише 5 гравців зробили дабл-дабл в матчах минулого тижня – Владислав Коренюк, Андре Волкер, Дмитро Скапінцев, В'ячеслав Кравцов та Александр Зечевіч.

У Дрю Гордона залишається дев’ять дабл-даблів у цьому сезоні, у Дю’Вона Максвелла – вісім, шість тепер у Владислава Коренюка.

30 очок за гру набрав Генрі Дугат з Черкаських Мавп в матчі проти Тернополя. Це кращий показник тижня і 7-12 у сезоні. Рекордними залишаються 46 очок захисника Кривбаса Закарі Коупленда в матчі проти Київ-Баскету на старті чемпіонату.

33 – найкращий показник рейтингу ефективності на цьому тижні у Вячеслава Кравцова з Дніпра в матчі протии Миколаєва. Рекордний показник у Закарі Коупленда проти Київ-Баскета – 39.

12 передач – Ді Джей Купер в матчі з Миколаєвом відзначився кращим показником тижня за передачами за гру. Рекорд сезону у 16 передач показав Майкл Стоктон з Будівельника проти Дніпра.

14 підбирань у Дмитра Скапінцева у матчі проти Черкаських Мавп а стали кращим показником тижня. Рекордні 18 підбирань зробив форвард Харківських Соколів Александар Зечевіч в матчі проти Одеси в першому колі.

14 — Прометей здобув 16 поспіль перемогу у Суперлізі цього сезону. Він єдиний, хто ще не програвав у цьому чемпіонаті

0 – Миколаїв залишається єдиною командою, яка на виїзді ще не перемагала. Наразі у неї 8 поразок у виїзних матчах сезону. Враховуючи минулий сезон, Миколаїв не виграє 15 матчів на виїзді. Це третя найгірша серія в сезоні.

72 - найбільший показник командних кидків на цьому тижні у Київ-Баскета проти Черекаських Мавп (реалізовано 34), 71 – у Будівельника проти Київ-Баскету (реалізовано 32). Рекорд сезону в 91 виконаний кидок у Прометея проти Дніпра в другому колі.

20 – Майкл Девіс більше всіх кидав по кільцю на цьому тижні в матчі проти Кривбасу (реалізував 9 кидків). Рекорд сезону у Джиана Клавелла з 26 кидками проти Київ-Баскета.

31 —  баскетболісти Харківських Соколів в матчі проти Миколаєва  більше всіх на цьому тижні кидали з-за дуги. З 31 спроби результативними виявились 13. Рекорд сезону за виконаними кидками — 38 у Дніпра в матчі з Миколаєвом. Рекорд за реалізованими у Харківських Соколів проти Будівельника – 18 з 36.

71 — найбільшу кількість очок на тижні серед стартових п’ятірок набрав стартовий склад Черкаських Мавп в матчі проти Запоріжжя. Рекорд належить Одесі, п’ятірка якої набрала 90 очок в матчі з Київ-Баскетом у другому колі.

53 — найбільшу кількість очок в сезоні серед запасних набрала лава Київ-Баскета проти Черкаських Мавп. До цього рекорд сезону у 51 очко був у Дніпра в грі проти Тернополя та у Прометея проти Дніпра.

14 — найбільший ривок на цьому тижні зробили гравці Одеси в матчі з Запоріжжям (рекорд сезону в 22 очки у баскетболістів Миколаєва в матчі з Київ-Баскетом).

41— найбільший відрив по ходу матчу на цьому тижні був у Київ-Баскета проти Черкаських Мавп (рекорд сезону в 51 очок у Прометея в матчі проти Черкаських Мавп).

54 — кращий результат тижня за набраними очками з фарби у Запоріжжя проти Одеси. Рекорд сезону за набраними очками з фарби у Будівельника проти Дніпра – 62 очки.

31 — більше всіх результативних передач на цьому тижні було у  Дніпра проти Миколаєва. Це повторення рекорду сезону, який раніше був встановлений в матчах Дніпра проти Соколів та у Будівельника проти Дніпра.

55 — гравці Київ-Баскета  виконали більше всіх підбирань на тижні в матчі з Черкаськими Мавпами. Рекорд сезону у 59 підбирань належить гравцям Прометея в матчі з Харківськими Соколами.

18 — більше всіх очок другого шансу після підбирань на тижні набрали гравці Київ-Баскета проти Черкаських Мавп. Рекордними залишаються 27 очок Прометея проти Хіміка.

21 — найбільшу кількість очок на тижні в швидких відривах набрали баскетболісти Київ-Баскета з Черкаськими Мавпами та Запоріжжя з Одесою (рекорд сезона 40 очок у Тернополя проти Кривбаса в першому колі)

24 - найбільшу кількість очок після втрат на тижні набрали баскетболісти  Будівельника проти Тернополя. Рекорд сезону в 28 таких очок у Прометея з Черкаськими Мавпами в першому колі і Черкаських Мавп з Хіміком у другому.

Источник: Суперлига

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.