вверх  обратно

"Николаев" повторил третью по длительности серию выездных поражений в истории Суперлиги

4.12.2021

МБК Миколаїв, програвши Дніпру в матчі регулярного чемпіонату Суперліги Windrose, зазнав восьмої поспіль виїзної поразки цього сезону. Команда Арніса Вецваргаса ще не вигравала поза домом.

Якщо зважати на минулий сезон, то Миколаїв на виїзді не виграє вже 15 матчів підряд – востаннє миколаївські баскетболісти повернулися додому з перемогою з виїзду до Харкова, де 18 березня 2021 року обіграли місцевих Соколів 78:68. З того часу команда на виїзді не може здобути жодної перемоги.

Серія з 15 виїзних поразок вже давно стала найгіршою в історії клубу (попереднє антирекордне досягнення в 10 виїзних поразок поспіль було встановлено минулого сезону), а також є третьою в історії Суперліги з 2009 року (коли почала вестись статистика).
Найгірший результат в історії чемпіонатів України у Кривбасу, який на рубежі сезонів 10/11 та 11/12 програв 19 виїзних матчів поспіль.

Азот на рубежі чемпіонатів 12/13 та 13/14 програв 17 виїзних матчів поспіль.

Третє місце в антирейтингу до вчорашнього дня одноосібно займала Одеса, яка до 14 виїзних поразок у сезоні 10/11 додала ще одне наступного чемпіонату.

І тепер Миколаїв зрівнявся з Одесою, програвши 15-й поспіль виїзний матч.

У грудні Миколаїв ще проведе виїзні зустрічі з Будівельником (16.12) та Черкаськими Мавпами (18.12), де спробує перервати чорну смугу.

Источник: Суперлига

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.