вверх  обратно

Фола не было. Директорат ФБУ рассмотрел ключевой эпизод матча "Мавпы" - "Соколы"

1.12.2021

В офісі ФБУ відбулося засідання Директорату Чемпіонату України, на якому було розглянуто питання стосовно епізоду гри Суперліги Windrose Черкаські Мавпи - Харківські Соколи, яка відбулася 11 листопада 2021 року в Черкасах.

За 0.7 секунд до закінчення четвертої чверті гри (за рахунку 71:71) Олександр Кольченко виконав невдалий кидок з дальньої дистанції та впав після контакту з гравцем Соколів Деджуаном Графом.

Після цього епізоду матч перейшов в овертайм, за підсумком якого Харківські Соколи здобули перемогу 78:83. "Черкаські Мавпи" надіслали заяву до ФБУ з вимогою оцінити дії суддів у одному з вирішальних епізодів гри. За процедурою епізод розглянула Експертна комісія ФБУ, яка шляхом голосування (3/2) визнала фол Графа на Кольченку. Разом з тим своє рішення по епізоду також прийняла Технічна комісія ФБУ, яка встановила, що фолу у даному епізоді не було. Долю питання вирішував Директораті ФБУ. 

Вивчивши та оцінивши всі матеріали в сукупності щодо вказаного питання, в тому числі висновки Експертної комісії ФБУ та Технічної комісії ФБУ, заслухавши пояснення суддів Олександра Доценка та Олесандра Біди, а також заступника голови ТК ФБУ Олександра Раєвського та голови ЕК ФБУ Богдана Стеценка, Директорат прийняв рішення, що судді вірно прийняли рішення у данному епізоді та слушно не дали фол.

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.