вверх  обратно

Дмитрий Базелевский: "Кривбасс" удивил на старте сезона"

30.11.2021

 Дмитро Базелевський підбив підсумки старту сезону Суперліги Windrose, а також анонсував цікаві матчі цього тижня.

 
- Результат якого з клубів приємно здивував вас у зіграній частині чемпіонату?
 
– Не можна не відзначити Прометей. Не сказати, що команда здивувала – просто гарно грає. Навіть незважаючи на участь у Лізі чемпіонів. Враховуючи склад, так воно, мабуть, і має бути.
 
Якщо все ж таки виділяти когось, хто здивував, то це Кривбас. Команда зібралася майже перед стартом чемпіонату, ніхто не бачив, як вони готувалися, що вони робили. Думаю, як то кажуть, там на колінах все робилося. І дуже важко було тренеру. Але зрештою зараз команда йде з п'ятьма перемогами. Дивлячись на те, як все створювалося, розуміючи, як все це складно, я можу сказати, що Кривбас йде добре. Думав, виступатимуть гірше. Можливо вболівальники хотіли б кращих результатів, але вважаю, що в команді все йде непогано.
 
- Чий виступ, навпаки, неприємно здивував?
 
– Не можу сказати, що хтось провалився на старті. Можливо, після яскравого минулого року Дімі Забірченко у Тернополі хотілося б більше перемог, але команда все ніяк не може розкачатись.
 
У Дніпрі щось не дає розкритися, немає легкості, вони занадто намагаються грати без помилок, треба їм щось переключити. Може ця перерва їм допоможе, але у них випав Бобров. Побачимо.
 
- Кого б із гравців ви назвали MVP першої частини?
 
– Дуже складно виділити когось одного. Напевно, Джіан Клавелл, який загалом по 26 очок набирає за гру. Для нашого чемпіонату
це фантастичний показник.
 
- Кого з українців ви виділили б по першій частині Суперліги?
 
- Ілля Сидоров дуже зріло грає для свого віку, для своєї позиції з огляду на конкуренцію з легіонерами у клубі. Це добре, що у нас з'являється такий розігруючий.
 
А ще В'ячеслав Петров. Нехай він не такий різноплановий, у нього вузенький арсенал, але грає він добре, розтягує зону, непоступливий. Він не зриває зірок з неба, але свою роль виконує чудово. А з його задатками він теж може зрости у чудового гравця.
 
Мене, чесно кажучи, розчарував Богдан Близнюк. Мені здавалося, що те, що він залишився в Україні, мало його мотивувати, а він на старті грав дуже невиразно. Хоча слід пам'ятати, що він приїхав буквально за кілька днів до старту. Втім, останні ігри, зокрема за збірну, Богдан провів уже на своєму доброму рівні.
 
- Яку гру наступного тижня ви плануєте подивитись і чому?
 
- Мені найбільше імпонує гра Прометей – Хімік. Южненці непогано укомплектовані, непогано грають, їхній командний баскетбол дозволяє боротися навіть із Прометеєм. Я не кажу, що Хімік виграє, але чекаю на цікаву гру.
 
Я ще подивився б, що робитиме Дніпро з кадровими складнощами – Вон поїхав, Бобров травмувався. Виправдань все одно немає, команда із Кривбасом та Миколаєвом має боротися за перемогу.

Источник: Суперлига

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.