вверх  обратно

Главного тренера "Киев-Баскета" оштрафовали за нарушение Дисциплинарного кодекса ФБУ

17.11.2021

16.11.2021р. в офісі ФБУ відбулося засідання Директорату Чемпіонату України, під час якого було розглянуто питання щодо публічних висловлювань (а саме нецензурної лайки) головного тренера БК «Київ-Баскет» Айнарса Багатскіка під час післяматчевої пресконференції після гри Суперліги Windrose БК «Одеса» - БК «Київ-Баскет», яка відбулась 12.11.2021р. в м. Одесі.

Під час засідання Директорат дійшов висновку, що своїми висловлюваннями (нецензурною лайкою) пан Багатскіс порушив статтю 65 Дисциплінарного кодексу ФБУ «Публічні висловлювання». Санкція статті передбачає застосування дисциплінарної санкції у вигляді обов’язку сплатити грошовий внесок на користь ФБУ у розмірі від 10 000 (десяти тисяч) гривень до 20 000 (двадцяти тисяч) гривень:

Таким чином, керуючись положенням ст. 65 Дисциплінарного кодексу ФБУ

Директоратом ФБУ було прийняте рішення застосувати до головного тренера БК «Київ- Баскет» Айнарса Багатскіса дисциплінарну санкцію у вигляді обов’язку сплатити грошовий внесок на користь ФБУ в розмірі 15 000 (П’ятнадцять тисяч) гривень.

Відповідно до п. 45.4 Правил проведення ХХХІ Чемпіонату та Кубку України (далі - Правила) Клуб несе відповідальність за сплату внесків (виконання санкцій) в т.ч. тренером Клубу.

Згідно з положеннями п. 45.6 Правил внесок, який накладено особисто на тренера Клубу, повинен бути сплачений протягом 3-х робочих днів після ухвалення відповідного рішення, тобто до 19.11.2021р. включно.

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.