вверх  обратно

Рекорд одесской стартовой пятерки и Стоктона: цифры 8 недели Суперлиги Windrose

15.11.2021

 Поки жіноча збірна України феєрично обігрувала Францію і здобувала важку перемогу у Фінляндії, чоловіки провели черговий насичений тиждень – у Суперлізі Windrose були зіграні 11 поєдинків (гра Кривбас – Прометей була перенесена на вівторок, 16 листопада).

Результати тижня:

Черкаські Мавпи – Харківські Соколи 78:83
Будівельник – Дніпро 91:74
Хімік – Тернопіль 63:57
Миколаїв – Запоріжжя 88:60
Одеса – Київ-Баскет 94:86 ОТ
Будівельник – Харківські Соколи 80:71
Черкаські Мавпи – Дніпро 83:90
Кривбас – Запоріжжя 58:69
Хімік – Київ-Баскет 69:93
Одеса – Тернопіль 62:72
Миколаїв – Прометей 55:89

ФБУ виділяє головні цифри та факти зіграних матчів:

Читайте підсумки 7 тижня Суперліги Windrose

94 — на минулому тижні жодна команда не набрала 100 очок. Найбільше очок на рахунку Одеси, яка в овертаймі переграла Київ-Баскет. Рекорд сезону в першому колі встановили Харківські Соколи, які в матчі проти Будівельника набрали 105 очок.

55 – найменшу кількість очок на цьому тижні набрали гравці Миколаєва у грі проти Прометея. Антирекорд сезону за набраними очками у Хіміка проти Харківських Соколів — 52

34 — це найбільша різниця в рахунку на цьому тижні. Така різниця закинутих/пропущених м’ячів біла зафіксована у матчі Прометея проти Миколаєва. Рекордними залишаються 46 очок між Прометеєм та Черкаськими Мавпами і Будівельником та Одесою в попередніх турах.

180 – найрезультативніший матч тижня був зіграний в Одесі, де місцева команда та Київ-Баскет грали овертайм. Найрезультативніший матч сезону зіграли Харківські Соколи та Будівельник – 204 очок.

28 — кращий показник за набраними очками в одній чверті на цьому тижні у Миколаєва, які результативно провели третю чверть проти Запоріжжя. Рекорд сезону – 38 очок у Миколаїва в останній чверті гри проти Тернополя.

8 – найгірший показник тижня за набраними очками в одній чверті у Запоріжжя проти Миколаєва (та ж сама третя чверть, що в попередньому пункті). Антирекорд сезону у гравців Тернополя в матчі з Прометеєм, які у останній чверті тієї гри набрали 4 окчи.

11 гравців зробили дабл-дабл в матчах минулого тижня –  двічі Дрю Гордон, двічі Олександр Сізов, Дю’Вон Максвелл, Майкл Стоктон, Ді Джей Купер, Андре Волкер, Андрій Агафонов, Дейшов Френсіс та Дмитро Скапінцев.

У Дрю Гордона тепер вісім дабл-даблів у цьому сезоні, у Дю’Вона Максвелла – сім, п’ять у Владислава Коренюка.

31 очок за гру — Черльз Келлісон набрав 31 очко в матчі проти Київ-Баскету. Це 5-й показник в сезоні. Рекордними залишаються 46 очок захисника Кривбаса Закарі Коупленда в матчі проти Київ-Баскету.

38 – найкращий показник рейтингу ефективності на цьому тижні у Андрія Агафонова з Одеси в матчі проти Київ-Баскету, це другий результат сезону. Рекордний показник у Закарі Коупленда проти Київ-Баскета – 39.

16 передач – рекордний показник сезону за відданими передачами показав Майкл Стоктон проти Дніпра. Попередній рекорд у 14 передач був у Ді Джея Купера з Дніпра у матчі проти Хіміка.

13 підбирань у Дрю Гордона з Будівельника у матчі проти Харківських Соколів стали кращим показником тижня і лише 16 показником сезону. Рекордні 18 підбирань зробив форвард Харківських Соколів Александар Зечевіч в матчі проти Одеси.

12 — Прометей здобув 11 поспіль перемогу у Суперлізі цього сезону. Він єдиний, хто ще не програвав у цьому чемпіонаті

0 – Миколаїв залишається єдиною командою, яка на виїзді ще не перемагала. Правда, на цьому тижні команда грала вдома.

81 — найбільший показник командних кидків на цьому тижні у Київ-Баскета проти Одеси. З 81 кидка було реалізовано 33. (Рекорд у Прометея проти Харківських Соколів — 86)

23 – Чарльз Келлісон з Одеси більше всіх кидав по кільцю на цьому тижні в матчі з Київ-Баскетом, реалізувавши 12. Рекорд сезону у Джиана Клавелла з 26 кидками проти Київ-Баскета.

32 —  в матчі Київ-Баскета та Одеси кияни більше всіх на цьому тижні кидали з-за дуги. З 32 спроб результативними виявились 9. Рекорд сезону за виконаними кидками — 38 у Дніпра в матчі з Миколаєвом. Рекорд за реалізованими у Харківських Соколів проти Будівельника – 18 з 36.

90 — найбільшу кількість очок на тижні серед стартових п’ятірок набрав стартовий склад Одеси в матчі проти Київ-Баскету. Пятірка одеситів набрала 90 з 94 очок. Це новий рекорд сезону. Попередній був у 86 очок.

47 — найбільшу кількість очок на цьому тижні серед запасних набрали лава Прометея проти Миколаєва (рекорд сезону у Дніпра в грі проти Тернополя – 51 очко).

19 — найбільший ривок на цьому тижні зробили гравці Миколаєва в матчі з Запоріжжям (рекорд сезону в 22 очки у баскетболістів Миколаєва в матчі з Київ-Баскетом).

36 — найбільший відрив по ходу матчу на цьому тижні був у Прометея з Миколаєвом (рекорд сезону в 51 очок був у Прометея в матчі проти Черкаських Мавп).

48 — кращий результат тижня за набраними очками з фарби у Одеси проти Київ-Баскета та у Дніпра проти Черкаських Мавп. Рекорд сезону за набраними очками з фарби у Будівельника проти Дніпра – 62 очки.

26 — більше всіх результативних передач на цьому тижні було у  Будівельника проти Дніпра. Рекорд сезону в 31 передачу у Дніпра проти Соколів та у Будівельника проти Дніпра.

51 — гравці Запоріжжя виконали більше всіх підбирань на тижні в матчі з Кривбасом. Рекорд сезону у 59 підбирань належить гравцям Прометея в матчі з Харківськими Соколами.

18 — більше всіх очок другого шансу після підбирань на тижні набрали гравці Хіміка проти Тернополя. Рекордними залишаються 27 очок Прометея проти Хіміка.

20 — найбільшу кількість очок на тижні в швидких відривах набрали баскетболісти Запоріжжя против Кривбасу (рекорд сезона 40 очок у Тернополя проти Кривбаса)

23— найбільшу кількість очок після втрат на тижні набрали баскетболісти Прометея у грі з Прометеем. На минулому тижні рекорд сезону у 28 таких очок встановив той же Прометей з Черкаськими Мавпами.

Максимально зручно та мобільно слідкувати за всіма новинами та статистикою змагань ви можете за допомогою додатку ФБУ, який можна завантажити в App Store чи Play Market.

Источник: Суперлига

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.