вверх  обратно

Короткий тур и почти трипл-дабл Первиса: цифры 7 недели Суперлиги Windrose

8.11.2021

На минулому тижні команди Суперліги Windrose провели лише по одному матчу чемпіонату, також провівши ігри Кубку України. Тому в чемпіонаті ми стали свідками лише шести матчів.

Результати тижня:

Прометей – Запоріжжя 91:63
Будівельник – Черкаські Мавпи 100:82
Кривбас – Миколаїв 86:62
Харківські Соколи – Дніпро 69:76
Київ-Баскет – Тернопіль 85:80
Одеса – Хімік 58:72

ФБУ виділяє головні цифри та факти зіграних матчів:

Читайте підсумки шостого тижня Суперліги Windrose

100 — на минулому тижні лише один раз команда набрали 100 очок. Це зробив Будівельник. Рекорд сезону раніше встановили Харківські Соколи, які в матчі проти Будівельника набрали 105 очок.

58 – найменшу кількість очок на цьому тижні набрали гравці Одеси у грі проти Хіміка. Антирекорд сезону за набраними очками у Хіміка проти Харківських Соколів — 52

28 — це найбільша різниця в рахунку на цьому тижні. Така різниця закинутих/пропущених м’ячів біла зафіксована у матчі Прометея проти Зіпоріжжя. Рекордними залишаються 46 очок між Прометеєм та Черкаськими Мавпами і Будівельником та Одесою в попередніх турах.

182 – найрезультативніший матч тижня був зіграний в Києві, де Будівельник та Черкаські Мавпи набрали разом 182 очки. Найрезультативніший матч сезону зіграли Харківські Соколи та Будівельник – 204 очок.

35 — кращий показник за набраними очками в одній чверті на цьому тижні у Черкаських Мавп, які результативно провели останню чверть проти Будівельника. Рекорд сезону – 38 очок у Миколаїва в останній чверті гри проти Тернополя.

6 – найгірший показник тижня за набраними очками в одній чверті у Запоріжжя проти Прометея (третя чверть). Антирекорд сезону у гравців Тернополя в матчі з Прометеєм, які у останній чверті тієї гри набрали 4 окчи.

7 гравців зробили дабл-дабл в матчах минулого тижня –  Кріс Доу, Родні Первіс, Дрю Гордон, Реджі Апшоу, Владислав Коренюк, Макс Магоні та Максим Луценко.

У Дрю Гордона та у Дю’Вон Максвелла тепер по шість дабл-даблів у цьому сезоні  п’ять у Владислава Коренюка.

Родні Первіс в матчі з Будівельником був в одному підбиранні від тріпл-даблу. За майже 37 хвилин на майданчику Первіс набрав 12 очок (4/12 двоочкових, 1/6 триочкових), зробив 9 підбирань (1 на чужому щиті та 8 на своєму) та віддав 13 передач.

Останній тріпл-дабл в Суперлізі оформив Майк Кеффі за Запоріжжя в минулому сезоні – 29 квітня цього року в матчі проти Київ-Баскету. Кеффі набрав на майданчику 13 очок, а також зробив 15 підбирань і 14 передач. Він оформив перший тріпл-дабл в Суперлізі з 2018 року.

26 очок за гру — на доволі скромних показниках на цьому тижні зупинився Джиан Клавелл в матчі з Черкаськими Мавпами. Це лише 21-й показник в сезоні. Рекордними залишаються 46 очок захисника Кривбаса Закарі Коупленда в матчі проти Київ-Баскету, але у Клавелла чотири результати в топ-5.

32 – найкращий показник рейтингу ефективності на цьому тижні у Кріса Доу з Прометея в матчі проти Запоріжжя, це 12-й результат сезону. Рекордний показник у Закарі Коупленда проти Київ-Баскета – 39.

13 передач – найкращий показник тижня за відданими передачами у Родні Первіса проти Будівельника. Це другий показник сезону. Рекордні у сезоні 14 передач віддав Ді Джей Купер матчі проти Хіміка.

14 підбирань у Реджі Апшоу з Будівельника у матчі проти Черкаських Мавп стали кращим показником тижня і 9 показником сезону. Рекордні 18 підбирань зробив форвард Харківських Соколів Александар Зечевіч в матчі проти Одеси.

11 — Прометей здобув 11 поспіль перемогу у Суперлізі цього сезону. Він єдиний, хто ще не програвав у цьому чемпіонаті

0 – Миколаїв залишається єдиною командою, яка на виїзді ще не перемагала.

79 — найбільший показник командних кидків на цьому тижні у Будівельника проти Черкаських Мавп. З 79 кидків було реалізовано 38. (Рекорд у Прометея проти Харківських Соколів — 86)

19 – Трой Сімонс (Харківські Соколи) більше всіх кидав по кільцю на цьому тижні в матчі з Дніпром, реалізувавши лише 5. Рекорд сезону у Джиана Клавелла з 26 кидками проти Київ-Баскета.

31 -  в матчі Будівельника та Черкаських Мавп кияни більше всіх на цьому тижні кидали з-за дуги. З 31 спроби результативними виявились 12. Рекорд сезону за виконаними кидками - 38 у Дніпра в матчі з Миколаєвом. Рекорд за реалізованими у Харківських Соколів проти Будівельника – 18 з 36.

77 — найбільшу кількість очок на тижні серед стартових п’ятірок набрав стартовий склад Будівельника в матчі проти Черкаських Мавп (рекорд сезону – 86 очок).

44 — найбільшу кількість очок на цьому тижні серед запасних набрали лава Прометея проти Запоріжжя (рекорд сезону у Дніпра в грі проти Тернополя – 51 очко).

18 — найбільший ривок на цьому тижні зробили гравці Прометея в матчі з Запоріжжям (рекорд сезону в 22 очки у баскетболістів Миколаєва в матчі з Київ-Баскетом).

34 — найбільший відрив по ходу матчу на цьому тижні був у Будівельника з Черкаськими Мавпами (рекорд сезону в 51 очок був у Прометея в матчі проти Черкаських Мавп).

48 — кращий результат тижня за набраними очками з фарби у Будівельника проти Черкаських Мавп. В цьому ж матчі у Мавп 46 таких очок. Рекорд сезону за набраними очками з фарби у Будівельника проти Дніпра – 62 очки.

24 — більше всіх результативних передач на цьому тижні було у Черкаських Мавп проти Будівельника. Рекорд сезону в 31 передачу у Дніпра проти Соколів та у Будівельника проти Дніпра.

52 — гравці Прометея виконали більше всіх підбирань на тижні в матчі з Запоріжжям. Рекорд сезону у 59 підбирань належить гравцям Прометея в матчі з Харківськими Соколами.

21 — більше всіх очок другого шансу після підбирань на тижні набрали гравці Будівельника проти Черкаських Мавп. Рекордними залишаються 27 очок Прометея проти Хіміка.

25 — найбільшу кількість очок на тижні в швидких відривах набрали баскетболісти Прометея проти Запоріжжя (рекорд сезона 40 очок у Тернополя проти Кривбаса)

28— найбільшу кількість очок після втрат на тижні набрали баскетболісти Прометея у грі з Черкаськими Мавпами. Це новий рекорд сезону. До цього рекордними були 26 очок у Тернополя проти Будівельника та Миколаєва проти Черкаських Мавп.

Максимально зручно та мобільно слідкувати за всіма новинами та статистикою змагань ви можете за допомогою додатку ФБУ, який можна завантажити в App Store чи Play Market.

Источник: Суперлига

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.