вверх  обратно

Мужская сборная Украины U-17 по баскетболу 3х3 блестяще выиграла группу на ЧЕ и ожидает соперника

18.09.2021

Чоловіча збірна України U-17 з баскетболу 3х3 здобула перемогу в групі на чемпіонаті Європи, який напередодні стартував в Португалії.

Команда хлопців відправилась на турнір таким складом:

Ростивлав Кабанов (перший тренер – Володимир Понько)
Владислав Семерич (перший тренер – Іван Кравець)
Марк Чорногрицький (перша тренерка – Тетяна  Чорногрицька)
Олександр Орєшин (перший тренер – Володимир Понько)

Наші хлопці потрапили до групи А, маючи 11 номер в рейтингу. Ними соперниками були Россія (1 номер рейтингу) та Сербія (12 номер).

У стартовому поєдинку ЄвроБаскета українці зустрічалися с командою Сербії, яку перемогли 18:15. Очки в нашій команді набирали Кабанов 7, Чорногрицький 5, Семерич 3, Орєшин 3.

У другому поєдинку збірна України розгромила росіян – 21:9. Очки в складі збірної України набирали Семерич 6, Кабанов 5, Чорногрицький 5, Орєшин 5.

Таким чином, українські хлопці з першого місця в групі пробились до плей-оф. Суперником по чвертьфіналу буде команда, що займе друге місце в групі С – тут матчі пройдуть 18 вересня. В групу С попали команди Білорусі, Словенії та Ізраїлю.

Нагадаємо, з командою Білорусі наші хлопці зустрічались зовсім нещодавно – 28 серпня в четвертьфіналі чемпіонату світу U-17 в Угорщині наші хлопці поступились 14:21.

Свій поєдинок 1/4 фіналу Україна проведе у неділю, 19 вересня, о 16:50 за київським часом. Пізніше в цей же день визначаться володарі медалей.

Також 18 вересня свої матчі в груповому раунде проведе жіноча збірна України U-17, яка заграє проти Австрії та Росії.

Источник: ФБУ

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.