вверх  обратно

Мужская сборная Украины U-17 победила бронзовых призеров ЧМ в четвертьфинале Евробаскета 3х3

19.09.2021

Чоловіча збірна України U-17 вирвала ефектну перемогу на останній секунді чвертьфіналу чемпіонату Європи з баскетболу 3х3 в Португалії. Наші хлопці здолали бронзового призера останнього чемпіонату світу з команди Білорусі.

З розвитком боротьби після старту українцям вдалося відірватися від суперника. Втім Білорусь не збиралася відставати. Згодом суперник вирівняв ситуацію. Команди до останнього йшли практично рівно. Особливо багато проблем спричиняв лідер білорусів Ілля Мілашевський, який на чемпіонаті світу став найкращим бомбардиром. Він на останній хвилині вкотре вирівняв становище, набравши в підсумку 11 очок з 17-ти загальнокомандних. Однак цього разу заключний прорив під кільце Чорногрицького став переможним для збірної України. Відтак наша команда ефектно вийшла в півфінал та помстилася білорусам за поразку в чвертьфіналі чемпіонату світу U-18 наприкінці серпня.

У півфіналі наша команда зіграє о 21:00 проти переможця пари Німеччина – Угорщина.

БАСКЕТБОЛ 3Х3
Чемпіонат Європи U-17. Плей-оф
Чоловіки. 1/4 фіналу

19 вересня

Україна – Білорусь – 18:17
Україн
а: Кабанов 8, Чорногрицький 5, Семерич 3, Орєшин 2

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.