вверх  обратно

Максим Михельсон: "У нас подобрался состав из людей с большим характером"

7.09.2021

Черкаські Мавпи повернулися з Харкова, де взяли участь у турнірі Avantazh Cup. Команда здобула перемогу над Хіміком та поступилася Харківським Соколам і Тернополю. Після повернення додому головний тренер Мавп Максим Міхельсон поділився думками про цей турнір.

– Дуже задоволений тим, що ми взяли участь у турнірі в Харкові. Через те, що поїхали в усіченому складі, наші гравці відіграли десь понаднормово. Наша команда проявила бойовий характер, тому у кожній грі намагалася зачепитися і боролася за перемогу. Кожен із гравців відпрацював на 110%. Враховуючи той стан, в якому ми поїхали, турнір провели на високому рівні. 

– Макс Конате не зіграв в останньому матчі. Яка у нього ситуація?
– В останній грі вирішили не задіювати Макса. У нього дещо запалилося коліно, тому вирішили не ризикувати і поберегти його. В передостанній грі Родні Первіс отримав невеличке ушкодження, але виявив бажання грати і допомогти команді, мотивуючи це тим, щоб на інших гравців не було занадто великого навантаження.

– Як оціните гру всіх новачків команди?
– Зараз рано робити якісь висновки. Трай-аути хлопців ще продовжуються. Цей турнір яскраво показав одне – у нас підібрався склад людей з великим характером. Максвелл фактично з літака поїхав на турнір, Родні побув лише на кількох тренуваннях, а незадовго до турніру він отримав прививку Johnson & Johnson, тому у першій грі почував себе недобре. Хлопці дуже приємно здивували і зарядили оптимізмом. У нас було лише 7 гравців + 2 молодих хлопці – Івану Токовенку 17 років, Юрію Романовському 20, але в нього немає досвіду гри на такому рівні. Незважаючи на все це, ми з усіма боролися. Якби навіть програли всі матчі, я б сказав те саме. Команда показала і мені, і всім свій характер. Головне, щоб люди, яких ми підпишемо надалі, були на тій же хвилі, що і вся команда. Єдиний негатив, що хлопці відіграли понаднормово стосовно ігрового часу.

Источник: mavpabasket.com

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.