вверх  обратно

Авиакомпания Windrose — новый титульный спонсор Суперлиги

3.09.2021

Напередодні довгоочікуваного старту нового баскетбольного сезону настав час оголосили важливу та приємну новину. Авіакомпанія Windrose підтримала український баскетбол, ставши титульним спонсором чоловічого Чемпіонату України з баскетболу Дивізіон А (Суперліга). 

Відповідно до угоди, яку було підписано між сторонами, з сезону 2021/22 головний баскетбольний турнір України матиме назву Суперліга Windrose. 

Аавіакомпанія WINDROSE протягом своєї 18-річної історії стала одним з лідерів українського ринку авіаперевезень. Завдяки власному парку літаків, широкій карті маршрутів, високим стандартам безпеки та обслуговування авіакомпанія надає своїм пасажирам послуги високої якості. У червні 2020 року WINDROSE відкрила програму внутрішніх авіаперельотів Україною. Починалась мережа перевезень з 6 найбільших українських міст. Однак майже за рік карта польотів збільшилася вже до 12 напрямків: Київ, Львів, Івано-Франківськ, Харків, Дніпро, Одеса, Херсон, Запоріжжя, Миколаїв, Ужгород, Кривий Ріг та Чернівці. WINDROSE створює нову звичку літати Україною. 

У прийденшньому сезоні участь у національній першості візьмуть 12 клубів. До 11 команд, які грали в елітному дивізіоні в рамках попереднього чемпіонату, додався криворізький Кривбас. Таким чином, кількість команд-учасниць Чемпіонату України зростає третій рік поспіль. Зростає і рівень баскетболу, адже в українському чемпіонаті грають усе більше гравців національної збірної, а також легіонерів високого рівня.

Клуби Суперліги Windrose проведуть інтригуючий та напружений регулярний чемпіонат, після чого визначать чемпіона в рамках плей-оф. Три клуби Суперліги Windrose цього сезону представлятимуть Україну на міжнародній арені. 

Володимир Драбіковський, Генеральний секретар ФБУ: «На сьогодні підтримка українського спорту – це велика справа. Ми віддаємо належне авіакомпанії Windrose, яка зробила вагомий внесок у розвиток українського баскетболу. Тож із нового сезону – це титульний спонсор чоловічої баскетбольної Суперліги. Від цієї співпраці виграють усі. Нове життя отримає і логотип турніру, у який увійдуть елементи логотипів ФБУ та Windrose. Ця співпраця дасть нам можливість разом зробити крок вперед у розвитку українського баскетболу» .

Початок співпраці також прокоментував Генеральний директор WINDROSE Володимир Каменчук: «Нам дуже приємно розпочати співпрацю з Федерацією баскетболу України. Спорт для авіакомпанії WINDROSE — це вагоме об’єднувальне захоплення. Ми популяризуємо його серед наших колег, а також всебічно підтримуємо розвиток українських спортивних проєктів. Щиро сподіваємося, що співпраця буде цікавою і разом ми зможемо втілити наші цілі».

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.