вверх  обратно

Вецваргас: "Комплектация не завершена – МБК "Николаев" внимательно изучает рынок"

1.09.2021

Головний тренер МБК Миколаїв Арніс Вецваргас підбив підсумки першого місяця роботи і турніру в Запоріжжі, розповів про комплектацію команди і поділився планом роботи команди на найближчий час.

- У перший місяць більше уваги приділяється фізичній підготовці і техніці баскетболу. Це стандартна практика. Звичайно, ми приділили час і тактичним нюансам. Але основну роботу спрямували на ЗФП і технічну частину баскетболу.

Первинним завданням турніру в Запоріжжі був перегляд хлопців, які вже тренувалися з командою і іноземців, які зовсім недавно прибули в розташування. Повним складом ми працювали всього 3-4 тренування. Високої якості гри я, звичайно, не чекав. Мені було важливо, щоб вони розуміли установки на гру і принципи, які я намагався їм пояснити - як в нападі, так і в захисті. Це були наші перші ігри в міжсезонні і з кожним днем ​​наше взаєморозуміння поліпшувалося. Але наразі ми ще далекі від оптимальних спортивних кондицій та командної гри. Попереду у нас багато роботи.

Комплектація команди не закінчена. Ми ретельно вивчаємо трансферний ринок. На сьогоднішній день конкретних новин немає, але ми активно шукаємо відповідних для нас гравців.

До старту чемпіонату залишилося менше місяця. 10 вересня стартує турнір в Миколаєві, це буде точка відліку. На тренуваннях ми більше уваги приділятимемо баскетболу і тактичним речам, будуватимемо командну гру. Сподіваюся, у нас вийде скоріше укомплектувати команду і вже повним складом ретельно попрацювати. 3 тижні - цього часу достатньо. Ми повинні виходити щодня на майданчик і додавати в баскетбольному взаєморозумінні.

Источник: МБК "Николаев"

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.