вверх  обратно

Андрей Кожемякин: "Отличительная черта Вецвагарса — четкое понимание того, что он хочет видеть на площадке"

26.08.2021
Гравець МБК «Миколаїв» Андрій Кожем'якін у короткому коментарі поділився своїми враженнями від перших тижнів тренувального збор та розповів про турнір у Запоріжжі.
 
«Перші тижні тренувального збору пройшли досить успішно, на мою думку. Ми виконали великий обсяг роботи в фізичному плані. Практично кожного ранку у нас були заняття з тренером по ОФП тривалістю не менше години (а іноді і півтори). Це були не всім звичні вправи, але я переконаний, що вони ефективні і допоможуть нам надалі.
 
Виконаною роботою, звичайно, задоволений. Але вважаю, що досконалість не має меж: завжди є куди рости і розвиватися. Хотілося б більше ігрових тренувань для того, щоб відточити всі командні взаємодії. Але з упевненістю можу сказати, що на сьогоднішній день ми заклали фундамент. Відмінною рисою головного тренера виділив би чіткість розуміння того, що він хоче бачити на майданчику і дисципліна.
 
Уже сьогодні стартує перший ігровий день турніру в Запоріжжі. Це буде перший матч абсолютно нової команди, тому що в Миколаєві змінилося дуже багато чого за це літо, починаючи від керівництва і закінчуючи складом. На турнір ми їдемо награвати склад, втілити в життя те, що ми тренуємо і зрозуміти, куди ми рухаємося, чи в правильному напрямку.
 
З усіма хлопцями з команди я знайомий. З деякими спілкуюся ще з часів, коли вперше був в Миколаєві. Наші легіонери відкритті і товариські хлопці, тому не склало труднощів знайти з ними спільну мову.
 

Приємно знову прогулятися вулицями Миколаєва. Пройти по Радянській, спуститися на бам. Був в деяких закладах міста, але фаворитами поки їх не назву. Хочеться відвідати більше місць і думаю, що до середини сезону зміг би скласти свій список улюблених закладів». 

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.