вверх  обратно

Новичок "Запорожья" Антанас Удрас: "Все игроки голодны к прогрессу и победам"

25.08.2021
Флеш-інтерв'ю новачків-легіонерів БК «Запоріжжя» про перші враження від перебування в запорізькому клубі та особисті та команді цілі на сезон.
 
Ясін Джозеф, захисник БК «Запоріжжя»:
- Мене прийняли в команді дуже добре. Всі тут приємні та доброзичливі. Я ціную такі відносини та відповідаю тим ж. Моя позиція плеймейкера дуже відповідальна. Я вважаю, що перший рік після коледжу в Нідерландах був дуже продуктивним для мене в плані досвіду – як керувати командою, як комунікувати з партнерами. Я багато чому навчився і готовий до нових викликів.
 
Антанас Удрас, форвард БК «Запоріжжя»:
- Це тільки другий мій день тут, настрій у мене та у команди відмінний. Дуже добре що усі гравці голодні до прогресу, голодні до перемоги. Ми усі сумлінно працюємо на тренуванні і будемо продовжувати в такому ж ключі працювати і далі.
Перша наша мета - створити гарну атмосферу в команді, тому що коли всі працюють сумлінно та на одній хвилі перемоги прийдуть обов’язково. Моя особиста мета – бути здоровим, бути в формі та бути продуктивним та корисним в кожній грі.
 
Дейшон Френсіс, захисник БК «Запоріжжя»:

- Перша враження про команду дуже позитивні. Команда повинна бути родиною. Хлопці мене так і прийняли – як в родину. Всі тут дуже приємні та відкриті. Буду намагатися виправдати надії та порадувати місцевих вболівальників яскравими хайлайтами. Цілей по особистій статистиці не ставлю – для мене головна завжди команда та її успіхи. 

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.