вверх  обратно

Женская сборная Украины U-16 обыграла Литву в заключительном матче на Еврочеленджере

14.08.2021

У заключній для себе грі на турнірі в іспанському Сан-Фернандо, українки здобули непросту звитягу над командою Литви – 51:45.

Наші дівчата чудово розпочали матч, вигравши стартовий відрізок з різницею у 12 очок. Проте, у наступній чверті, ініціативу перехопили вже литовки, які перед великою перервою скоротили відставання до 4 пунктів.

Відпочинок пішов на користь українкам. У третій 10-ти хвилинці підопічні Лариси Єщенко діяли активніше, збільшивши гандикап перед заключною чвертю до 9 очок.

Натомість останній відрізок у матчі став найменш результативним та найнервовішим для обох команд. Трохи більше, як за хвилину до фінальної сирени, збірна Литви наблизилася до українок на відстань усього в 3 очки. Проте, наші дівчата змусили суперниць фолити і у підсумку втримали перемогу.

Впродовж матчу українки продемонстрували чудову результативність за підбираннями, на рахунку синьо-жовтих 65 ребаундів на противагу 47 у суперниць. 

Головною героїнею у складі збірної України U-16 знову стала лідерка Катерина Коваль. Наша центрова оформила дабл-дабл із 26 очок та 21 підбирання. Другою снайперкою у команді стала Поліна Корбут, у неї 10 пунктів.

 

Єврочеленджер. Дівчата, U-16

Сан-Фернандо, Іспанія

Україна – Литва 51:45 (22:10, 7:15, 17:13, 5:7)

Україна: Коваль 26 + 21 підбирань, Ільченко 7 + 9 підбирань, Шепелюк 6 + 2 підбирання, Бірюк 0 + 7 підбирань, Павлюк 0 + 9 підбирань – старт, Корбут 10, Безкоровайна 2

Статистика матчу

Источник: https://fbu.ua/news/zhinocha-zbirna-ukrani-u-16-peremogoyu-zavershila-sviy-vistup-na-vrochelendzheri-v-spani

Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.