вверх  обратно

Украинку назвали одним из главных талантов юношеского чемпионата Европы

16.08.2018

Вихованка рівненського баскетболу, донька відомого гравця “Пульсару” Сергія Кіби, Владислава Кіба є однією з найочікуваніших молодих талантів Чемпіонату Європи серед жіночих команд U-16, який стартував у Чорногорії. Вона потрапила до ТОП-8 таких гравців за версією баскетбольних експертів ФІБА. Матеріал під назвою “8 players to watch at #FIBAU16Europe Division B in Podgorica” опублікований на офіційному сайті організації напередодні старту континентальної першості.

Ось що там пишуть про гравчиню Збірної України, рівнянку Владиславу Кібу:

"Кіба справила чудове враження на Чемпіонаті Європи у 2017 році, та була одним з ключових виконавців своєї збірної на турнірі. Незважаючи на те, що Владислава Кіба була однією з наймолодших гравців в команді, вона посіла друге місце за загальною статистикою за очками та підбираннями. Тоді Україна дійшла до півфіналу і зупинилася за крок до підвищення в класі, а Владислава Кіба набрала переконливі 15 очок в тій грі".

На груповому етапі українки зіграють з командами Фінляндії, Білорусі, Боснії і Герцеговини, Норвегії, Албанії.

Источник: bcrivne.com

Добавил: Ruslan1996
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.