вверх  обратно

БК "Запорожье" подписанием американского защитника завершил комплектацию на новый сезон

23.07.2021

БК Запоріжжя уклав угод з американським захисником Дейшоном Френсісом.

Як повідомляє пресслужба клубу, він став останнім новачком запоріжців поточного літнього міжсезоння.

Дейшон Френсіс (195 см, 95 кг) народився 26 січня 1996 року в Індіанаполісі (США). Вищу та баскетбольну освіту здобував у трьох університетах – Вісконсина, коледжі Мідленда та Техаському в американському місті Одеса.

Європейську кар’єру розпочав у сезоні-2018/19 в чемпіонаті Ліхтенштейну. Там Френсіс захищав кольори БК Арантія Лярошет, де в 24 матчах чемпіонату набирав у середньому 26,4 очка, 9,4 підбирання та 4,8 передачі.

У позаминулому сезоні Дейшон встиг зіграти декілька матчів у Лізі розвитку НБА за БК Ріо Гранде Воллей Вайпер, а потім виступав у Грузії в складі БК Мега.

У минулому сезоні американський скорер грав у чемпіонаті Фінляндіі за БК Нокія, де у 18 матчах чемпіонату набирав у середньому 17,4 очка, 6,3 підбирання та 3,1 передачі за 32 хвилини.

Нагадаємо, раніше новачками запорізької команди стали легіонери: литовський форвард Антанас Удрас, канадський захисник Ясін Джозеф та американці – форвард Еван Максвелл і скорер Дейшон Френсіс.

- Ми довго шукали такого енергійного і вибухового гравця, як Дейшон Френсіс. Непоступливий в захисті, завжди націлений на швидкий прорив, не егоїстичний в нападі. Гравець, який готовий доводити, що він здатен вийти на новий рівень. Маю велику надію, що його хайлайти незабаром зможуть радувати не тільки запорізьких уболівальників, але вразять і всю Україну, - прокоментував угоду головний тренер БК Запоріжжя Станіслав Овдєєнко.

Источник: БК "Запорожье"

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.