вверх  обратно

Валерий Плеханов: "Были предложения из Украины, Саудовской Аравии, Венгрии, Словакии и России"

2.07.2021

Харківські Соколи повідомили напередодні про призначення на тренерську посаду амбіційного наставника фіналістів останнього сезону Суперліги Паріматч із Запоріжжя Валерія Плеханова.

У першому коментарі в Харкові фахівець розповів про призначення, про інші пропозиції в міжсезонні та найближчі цілі на новому місці.

- Прийшов сюди не просто так – маю багато амбіцій, які хочу реалізувати з уже нашою командою. Так повелося, що це місто може стати моєю другою батьківщиною. Старший син тут вивчився, працює. Молодший вступає наразі в Харкові до вишу. Загалом місто мені завжди подобалося. Тому я радий цій пропозиції. Вона справді цікава. І найголовніше - ту– немає байдужих людей.

Для мене важливо не просто грати, а демонструвати те, що я можу. Тобто команда буде непоступливою, жорсткою, не буде пасивною. Дуже люблю, коли це сприймають глядачі та розуміють, над чим ми працюємо, а ми даємо результат. Я прийшов давати результат.

Так, визнаю, нас чекає дуже непростий сезон. Наразі побудова команди починається з нуля. Я обіцяю, що з тих фінансів, які наразі є, постараюся створити максимально боєздатний колектив, який радуватиме глядачів та битиметься в кожному поєдинку.

Щодо інших пропозицій. Так, були цікаві пропозиції від українських клубів, не буду їх оприлюднювати. Також були пропозиції з Саудівської Аравії, Угорщини, Словаччини. Також було дві пропозиції з Росії. Буквально кілька днів тому була чітка пропозиція від саратовського Автодорожника, та на той момент уже було все вирішено з Соколами.

Комплектування команди вже триває. Воно в розпалі. Не можу сказати, що це легкий процес, навпаки – складний. Через зміни в ліміті на легіонерів важкувато тривають перемовини з українцями. Важко, але ми стараємося вкомплектуватися тими людьми, які допоможуть нам реалізувати плани. Розраховуватимемо на досвідчених гравців. Щодо легіонерів, то наразі мова йде про чотирьох легіонерів. Можливі коригування. 

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.