вверх  обратно

В Суперлиге сохранили четыре круга и вернули серию за бронзу на сезон 2021/22

24.06.2021
Сьогодні, 24 червня, під час Виконкому ФБУ було визначено регламент проведення сезону в чоловічому чемпіонаті України (Суперлізі) в сезон 2021/22.
 
Перший етап
 
Команди зіграють чотири кола за системою календаря з роз’їздами (одна гра на своєму майданчику, одна гра на майданчикусуперника).
 
Другий етап. Плей-оф:
 
1/4 фіналу - до 3-х перемог
1/2 фіналу - до 3-х перемог
за 3 місце - до 3-х перемог
за 1 місце - до 3-х перемог
 
Таким чином, як і в попередньому сезоні, в елітному дивізіоні буде зіграно чотири кола. На кожній стадії плей-оф буде зіграно серії до 3-х перемог.
 
Окремо відзначимо, що більшість клубів проголосували за повернення серії за третє місце, яку буде зіграно у плей-оф-2022. 
 
Попередня дата старта нового сезону - 24 вересня, завершено наступний чемпіонат України буде до 1 червня 2022 року.
 

Команді, що посіла перше місце серед  команд Дивізіону "А" (Суперліги) за  підсумками регулярного сезону,  присвоюють звання "Чемпіон регулярного  чемпіонату України". Команді, що посіла перше місце серед  команд Дивізіону "А" (Суперліги) за підсумками ігор плей-оф, присвоюють  звання "Чемпіон України".  

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.