вверх  обратно

Сборная Украины 3х3 проиграла оба матча в группе на турнире в Сербии

18.06.2021

Збірна України 3х3 розпочала виступ на підготовчому турнірі до кваліфікації чемпіонату Європи в Сербії з поразки. Наші хлопці поступилися команді господарів – 19:21.

Варто відзначити, що ми грали з першим складом збірної Сербії. За 2 хвилини до завершення матчу, підопічні Олега Юшкіна поступалися супернику - 9:19, але хлопці продемонстрували характер і впритул наблизилися до візаві - 19:20. Та все ж, останнє слово було за сербами – 19:21.

Другий матч збірна України також програла. Після поразки від сербів, підопічні Олега Юшкіна поступилися угорцям – 17:21.

До вашої уваги результати матчів групи А:

Таким чином, наша команда зайняла останню третю сходинку в своєму пулі. Та це не завадить їй зіграти в плей-оф. На стадії чвертьфіналу українці зійдуться з представниками Нідерландів, які в групі B поступилися другому складу сербів і переграли чорногорців. Матч розпочнеться о 18:20 за нашим часом.

 

Добавил: 
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.