вверх  обратно

Возможное расширение и формат следующего сезона: прошло совещание президентов клубов Суперлиги

10.06.2021

Сьогодні, 10 червня, відбулася нарада президентів клубів Суперліги. Участь у нараді взяли президенти та директори усіх клубів Суперліги Паріматч. Під час засідання було обговорено серію важливих питань.

Учасники обговорили сезон 2020/21, який за оцінки присутніх, проходить на дуже високому рівні. Водночас, головною темою зібрання став наступний сезон. 

Було запропоновано декілька варіантів проведення чемпіонату Суперліги Паріматч 2021/2022. Розглядався варіант з проведенням чемпіонату у три та чотири кола, також серед варіантів було спрощення серії 1/4 фіналу до двох матчів.

Ці питання не було винесено на голосування. Прийнято рішення про те, що кожен клуб висловить свої думки щодо формату наступного сезону, та рівно за тиждень їх буде обговорено на черговому робочому засіданні керівників клубів.

Президент ФБУ Михайло Бродський зробив наголос на тому, що наступний сезон Суперліги має бути завершено до 1 червня.

Також обговорювалося актуальне питання можливого збільшення кількості клубів Суперліги з наступного сезону. Водночас учасники наради зійшлися на думці, що поява нового клубу Суперліги можлива лише за умови повних фінансових гарантій та спортивної бази, яка відповідає рівню головного чемпіонату країни.

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.