вверх  обратно

Александр Сизов: "Хотелось бы завершить сезон медалями чемпионата"

25.05.2021

У столичному ПС Венето 25 травня "Київ-Баскет" та "Запоріжжя" починають півфінальну серію плей-оф Суперліги Паріматч.

Про налаштованість на боротьбу клубній пресслужбі розповіли капітан команди Олександр Сизов та головний тренер Валерій Плеханов.

Олександр Сизов:
– Готувалися в стандартному режимі, розбирали сильні та слабкі сторони суперника. Будемо підходити до кожної гри з усією серйозністю, викладаючись саме в конкретному матчі, і не думати про те, що попереду будуть інші поєдинки серії. У "Київ-Баскета" добре збалансована команда як в передній лінії, так і в задній. Від багатьох гравців варто чекати загрози і з-під кільця, і на периметрі. Постараємося ускладнити кидки снайпера Олександра Мішули, приділимо увагу індивідуальній грі Брендона Янга та Брюса Мейсі, лоу-посту Владислава Коренюка і Сергія Павлова, швидкому прориву всієї команди на чолі з Павлом Крутоусом. Так само особливої опіки потребує Богдан Близнюк. Він може видати хороший відрізок в будь-який момент матчу, особливо на останніх хвилинах, коли команді важко.

У нас зібрався хороший колектив у цьому сезоні, перш за все завдяки товариським стосункам людей, які поважають себе і партнерів по команді. Статус капітана – це лише формальність, будь-який гравець клубу має свою вагу і право на думку в будь-якому епізоді гри. Це також заслуга тренерського штабу, в нас є комунікація по всім питанням. У силу того, що "Дніпро" обіграв "Будівельник" у чвертьфіналі, третє місце у квартеті півфіналістів нам тепер не світить, сподіватися варто лише на самих себе, тому постараємося піднести сюрпризи "Київ-Баскету". Хотілося б завершити цей сезон, непоганий для нас, з медалями чемпіонату.

Валерій Плеханов:
Задоволені, що вдалося пройти до півфіналу, але ейфорія від цього минула дуже швидко. Одразу переключилися думками на "Київ-Баскет". Важливо, що немає глобальної різниці у днях для відпочинку обох суперників, як, наприклад, у парі "Дніпро" – "Прометей", де різниця суттєва. Не зважаючи, що в нас був далекий виїзд до Тернополя, хлопці дуже швидко і сконцентровано підійшли до виконання плану підготовки наступного суперника. Їдемо до Києва з бойовим настроєм і бажанням взяти хоча б одну гру на виїзді. Ми вже давно не ділимо, як першочергові або другорядні, для нас кожна гра як остання. Є ідеї, багато дивилися відео, розуміємо, що нам запропонує суперник, готуємося, як це нівелювати. Зрозуміло, що медалей нам не бачити, якщо в цих матчах ми не зробимо чогось особливого.

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.