вверх  обратно

Плей-офф Суперлиги стартовал: статистические итоги первых матчей 1/4 финала

17.05.2021

Вже у вівторок, 18 травня, відбудуться перші треті матчі серій першого раунду плей-оф Суперліги Паріматч. До вашої уваги статистичні підсумки стартових поєдинків постсезону. 

Рекорд результативності

Льюїс Салліван, Хімік (Прометей – Хімік 91:79) – 32 очка (13/19 двоочкових, 0/2 триочкових, 6/8 штрафних)

Рекорд за підбираннями

В’ячеслав Петров, Прометей (Прометей – Хімік 91:79) – 13 підбирань

Рекорд за передачами

Стівен Буртт, Будівельник (Дніпро – Будівельник, 68:76) – 14 асистів

Рекорд за ефективністю

Брайс Джонсон, Будівельник (Будівельник – Дніпро 68:76) – 40 балів (РЕ)

Олександр Кольченко – найрезультативніший гравець перших двох матчів 1/4 фіналу плей-оф Суперліги. Захисник Тернополя в середньому набирав 24.5 очка, але не врятував свою команду від двох поразок. 

Стівен Буртт – найкарщий за результативними передачами на старті плей-оф. Капітан Будівельника віддавав 10.5 асиста в середньому у двох матчах у Дніпрі, де кияни здобули две перемоги. 

Бігмени Дніпра та Прометея Вячеслав Бобров та Вячеслав Петров лідирують у плей-оф за підбираннями – в активі українців по 10.0 підбирання за гру.

Найефективнішим гравцем перших матчів першого раунду плей-оф став американський бігмен Будівельника Брайс Джонсон, який в середньому мав 29.5 бали за рейтингом ефективності.

- 33 підбирання загалом та 12 на чужому щиті. Така перевага у Прометея за підбираннями у двох стартових матчах серії з Хіміком.

- 13 втрат проти 31. Така різниця за втратами за підсумком двох матчів Київ-Баскета та Черкаських Мавп. Не на користь черкасців. 

- 22.0 очка, 7.0 передачі, 1.5 перехоплення (РЕ 18.0). Статистика MVP регулярного чемпіоната Майка Кеффі у двох стартових матчах серії Запоріжжя – Тернопіль. В обох поєдинках американця було визнано найкращим гравцем.

+15 – така перевага була у Дніпра перед четвертою чвертю другого матчу серії з Будівельником. Кияни виграли вирішальну чверть 33:14 та подвоїли перевагу в серії.

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.