вверх  обратно

“Черкасские Мавпы” подписали опытного сербского центрового

3.10.2021
"Черкаські Мавпи" знайшли гравця для підсилення передньої лінії. Новачком команди став сербський центровий Дарко Балабан (211 см., 1989 р.н.).
 
Балабан має суттєво підсилити фронткорт "Мавп" і стати основним п'ятим номером у команді. 32-річний баскетболіст є вихованцем клубу "Новий Сад", після чого провів три сезони у "Партізані", а згодом пограв за "Црвену Звєзду". 
 
Дарко має широкий послужний список. Сербський баскетболіст грав переважно на Балканах, втім також захищав кольори клубів із Іспанії, Греції, Румунії та Угорщини. Також виступав у Адріатичній лізі.
 
Сезон 2020/21 Балабан провів у чемпіонаті Болгарії за клуб "Балкан". Центровий відіграв 23 матчі і в середньому за гру здобував 13.3 очка та робив 6.4 підбирання, реалізовуючи 67% кидків з гри. До цього два сезони провів у другому іспанському дивізіоні.
 

 

Источник: Официальный сайт "Черкасских Мавп"

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.