вверх  обратно

Столичное дерби "Будивельник" - "Киев-Баскет" пройдёт с болельщиками: билеты в продаже

3.05.2021

Вже завтра, 4 травня, в Києві пройде столичне дербі, в рамках якого Будівельник зіграє проти Київ-Баскета. Матч проходитиме у ПС Венето за 50% трибун, тож у фанів вперше за довгий час буде можливість відвідати матч Суперліги Паріматч.

Оберіть найкращого гравця Суперліги Паріматч в квітні

Цей матч відбудеться в рамках заключного ігрового тижня і матиме велике значення в першу чергу для номінальних господарів майданчику, адже Будівельник ще не забронював за собою місце в турнірній таблиці. Київ-Баскет, нагадаємо, достроково став переможцем регулярного чемпіонату.

У трьох попередніх матчах Київ-Баскет здобув три перемоги і в жодному з матчів перевага команди Айнарса Багатскіса не досягала більше 4 очок. 

Цей поєдинок обіцяє стати прикрасою завершення регулярного чемпіонату, тож у вас є можливість поспостерігати за цим протистоянням з трибун ПС Венето. Квитки купляйте за цим посиланням.

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.