вверх  обратно

Определились победители 4 этапа PRO Лиги Париматч 3х3

1.05.2021

У Пущі-Водиці завершився четвертий етап PRO Ліги Паріматч 3х3. В жіночій сітці змагань взяли участь 9 команд, які було розподілено на три групи. Найкращий результат показала команда Київ-Баскета, яку було складено з гравчинь збірної України, які готуються до олімпійської кваліфікації.

Христина Філевич, Міріам Уро-Нілє, Наталя Цюбик та Ганна Ольховик без поразок пройшли як груповий раунд, так і плей-оф, перемігши у фіналі збірну Білорусі – 20:18.

У чоловіків в турнірі взяли участь 6 команд, які було розподілено на 2 групи по 3 в кожній. До півфіналу вийшли по 2 кращих команди з групи.

Чемпіоном четвертого етапу стала команда Зе баскет (Андрій Кобець, Максим Вороб'йов, Олександр Шашков, Владислав Лисаненко), яка пройшла усю турнірну дистанцію без поразок. У фіналі вони переграли Borschservice з рахунком – 22:13.

Повну сітку змагань, та положення в групах дивіться за цим посиланням.

 

Источник: ФБУ

Добавил: 
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.