вверх  обратно

Валерий Плеханов: “Форчун точно не сыграет, Кеффи последние два дня не тренировался”

14.04.2021
Головний тренер "Запоріжжя" Валерій Плеханов в інтерв’ю клубній прес-службі прокоментував наступні матчі своєї команди в Суперлізі Паріматч, зокрема домашню гру проти Черкаських Мавп, яку запоріжці проведуть сьогодні, 14 квітня.
 
“Нас чекає цілих п’ять матчів поспіль за короткий проміжок часу і для нашої ротації це дуже проблематично. На жаль, крім Форчуна останні дні не тренувався Кеффі. У нього проблеми з пальцем ноги. Сподіваюсь, він відновиться до найближчих ігор. Форчун не зіграє точно. Є мікротравми у Маяускаса, Тихонова та Сізова. 
 
У нас немає вибору, як залучати до ротації молодь, інакше такого навантаження гравці просто не витримають. На тренуваннях ми робили все можливе, щоб молодь більше брала ініціативу на себе, агресивніше грала в захисті. Щоб звикали до важливої ролі на майданчику. Ми штучно будемо розширювати ротацію за рахунок хлопців, які, можливо, ще не готові грати на цьому рівні. 
 
Розставляти акценти в залежності від суперників ми не будемо. У нас кожен матч як останній. Викладатися будемо завжди і в будь-якій ситуації. Добре, що граємо вдома, але, на жаль, без вболівальників. 
 
Перед “Черкаськими Мавпами” маємо боржок за Кубок України. Є наміри його повернути. Розуміємо, що це дуже габаритний суперник, знову доведеться витримати багато боротьби “у  фарбі”. Всі троє їхні легіонерів перебувають у прекрасній формі, набрали обертів Конєв і Скапінцев. Наше завдання – нівелювати усі їхні сильні сторони. 
 
Далі на нас чекає зустріч з “Миколаєвом”. В останніх іграх вони на рівних протистоять усім суперникам як вдома, так і на виїзді. Їм вдалося стабілізувати свій склад, вони грають без зайвої тривожності, розуміючи, за які місця борються. Саме тому вважаю, що гра буде аж ніяк не простою. 
 

Третій наш матч цього тижня проти “Прометея”. Там з’явився новий тренер, всі гравці будуть намагатися проявити себе, але до того матчу ще варто пройти важкий шлях. Зараз наша увага сконцентрована на грі з “Черкаськими Мавпами”. 

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.