вверх  обратно

Игорь Сергеев: “В прошлой игре достаточно неплохо справились с передней линией “Соколов”

7.04.2021
Центровий "Черкаських Мавп" Ігор Сергеєв у коментарі клубній прес-службі поділився думками щодо матчу проти "Харківських Соколів", який черкасці проведуть на домашньому майданчику. 
 
"Соколи - наші прямі конкуренти у плей-оф, якщо ми переможемо у них, то випередимо їх по особистих зустрічах цього сезону. 
Стосовно нашої втоми, то зараз весь сезон такий насичений. Так само було, як ми грали у баблі в Києві три матчі за три дні, а потім приїхали і грали у Черкасах. Зараз четверте коло все таке буде, буде два-три дні, потрібно якось розподіляти час, відновлюватися. Я себе почуваю добре, я молодий гравець, досить швидко відновлююся.
 
Передня лінія "Соколів"? У минулій грі ми досить непогано з ними впоралися, вони свої очки не набрали. Намагатимося зробити це і цього разу. 
 

Хочу покликати усіх вболівальників на матч, у нашій залі особлива атмосфера, хочеться бігти, робити все, що можеш. Із фанатами набагато краще грати, причому наші фанати одні з найкращих в Україні". 

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.