вверх  обратно

Валерий Плеханов: “Одесса” будет цепляться за последний шанс попасть в плей-офф"

7.04.2021
Головний тренер БК “Запоріжжя” Валерій Плеханов у коментарі клубні прес-службі поділився думками щодо наступних поєдинків своєї команди против “Одеси” та “Хіміка”.
 
“Тепер всі команди вирішують різні завдання, хтось потрапити в плей-офф, а хтось закріпитися в ранзі фаворита чи лідера. Наші ціль – грати кожен матч на перемогу, незважаючи на статус суперника. Подобається те, що крім цього туру буде лише одна гра на виїзді з “Будівельником”, всі інші матчі проведемо вдома. На домашні ігри ми робимо окрему ставку. Зараз ми їдемо до Одеси знову не в повному складі, Іван Міхєєв залишається поза обоймою, Джош Форчун поїде, але він провів лише одне тренування з командою. Його фізична готовність зараз на низькому рівні. Їдемо з бажанням продовжувати показувати змістовний баскетбол, хочеться, щоб наша молодь продовжувала прогресувати і показувати, що вони дійсно гравці ротації команди Суперліги. 
 
Уважно переглянули поєдинок “Одеси” з “Миколаєвом”, нас здивував відсоток триочкових (17/26 – 65%), дуже серйозна цифра. Шукаємо можливості нейтралізувати периметр. “Одеса” буде чіплятися за останню можливість потрапити в плей-офф, вдома вони точно прагнутимуть здобути максимум. Ми розуміємо, що нас чекає серйозна битва, багато боротьби. Наше завдання закрити периметр і зупинити швидкий відрив. Що стосується “Хіміка”, тут гра матиме пряме відношення до турнірної таблиці – це наш прямий конкурент. 
 

Важко буде на їхньому майданчику навіть без глядачів. Зрозуміло, що южненці внаслідок останніх невдач будуть максимально мобілізованими, зарядженими. Ми, в свою чергу, будемо гнути свою лінію, довіряти молоді, вірити в досвідчених і під кожного суперника готувати свою тактику”. 

Источник: БК "Запоріжжя"

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.