вверх  обратно

Финал Кубка Украины перенесен из Киева в Запорожье

24.03.2021
Вже наступного тижня буде зіграно вирішальні матчі чоловічого Кубка України-2021. Попереду чвертьфіналий, півфінальний раунди та фінальний матч.
 
Як і було визначено в результаті жеребкування, матчі 1/4 та 1/2 фіналу проходитимуть в Черкасах та Києві. Продовжують боротьбу за трофей виключно представники елітного дивізіону Суперліги Паріматч - чинний володар трофею Хімік, а також Запоріжжя, Київ-Баскет, Черкаські Мавпи, Хімік, Миколаїв, Дніпро, Будівельник та Прометей. Відзначимо, що київські матчі проходитимуть за порожніх трибун, ігри в Черкасах проходитимуть із вболівальниками при заповнюваності арени на 30%.
 
Кубок України. Чоловіки. 1/4 фіналу
Черкаси, ПС Будівельник
15:00 Запоріжжя — Київ-Баскет 
18:30 Черкаські Мавпи — Хімік
 
Київ, ПС Венето-Спорт
16:00 Миколаїв — Дніпро
20:00 Будівельник — Прометей
 
Господарем фіналу Кубка України було призначено Київ, але пізніше столиця опинился у червоній карантинній зоні у зв’язку з пандемією коронавірусу.
 
Таким чином, було прийнято рішення перенести фінал до Запоріжжя, де буде можливість провести вирішальний матч за кубок із глядачами на трибунах. Сучасний ПС Юність зможе заповнитись на 30% і прийняти фінал 4 квітня о 17:00.
 
Відзначимо, що продаж квитків на фінальний матч розпочнеться незабаром.
 

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.