вверх  обратно

"Харьковским Соколам" засчитано поражение в кубковом матче против "Химика"

6.01.2022

У матчі 1/8 фіналу Кубка України Харківські Соколи перемогли Хімік у домашньому матчі (78:64), але порушили регламент, випустивши на майданчик одночасно п'ятьох легіонерів (Магоні, Зечевіч, Девіс, Сімонс та Граф).

Директорат ФБУ розглянув порушення Харківськими Соколами Правил проведення змагань, а саме, порушення ліміту кількості одночасно перебуваючих на майданчику гравців категорії "Б" , під час гри Кубку України.

В результаті було прийнято рішення зарахувати Харківськім Соколам поразку в матчі з Хіміком. Саме южненці проходять до наступного раунду у цій парі.

Відмітимо, що у сезоні-19/20 Харківські Соколи за аналогічне порушення отримали технічну поразку 0:20 у 1/16 фіналу з Політехніком та за сумою двох матчів вилетіли з турніру.

Інший подібний прецедент — також кубковий матч Черкаських Мавп та Київ-Баскета у 2019 році, в якому порушення відбулося з боку черкачан, які також були покарані технічною поразкою.

Таким чином, до 1/4 фіналу Кубку України пройшли Прометей, Будівельник, Тернопіль, Хімік, Дніпро, Київ-Баскет та Запоріжжя, яке без боротьби пройшло БІПА-Одесу.

Ще в одному матчі 8 січня харківський Політехнік прийме Кривбас.

Нагадаємо, що переможець пари на кожному етапі Кубка в цьому сезону визначається за результатом одного матчу.

За підсумком другого раунду Кубка визначиться вісімка команд, яка гратиме у вирішальній стадії змагань 17-20 березня.

Матчі 1/4 та 1/2 фіналу будуть проведені у двох містах, які представлені клубами-учасниками змагання. Після цього переможці півфіналів розіграють трофей.

Міста проведення вирішальних матчів розіграшу Кубка України будуть оголошені пізніше.

Источник: ФБУ

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.